Fiul lui Will Smith, îmbrăcat ca la circ! Cum a ieșit Jaden pe stradă

Jaden Smith (26 de ani) a atras toată atenția, în weekend, în timp ce se plimba pe o stradă din New York. Fiul actorului Will Smith a purtat o ținută bizară formată dintr-o pereche de blugi albaștri și un tricou portocaliu, însă ce a întors toate privirile a fost o căciulă uriașă din blană, de culoare mov strident.

Jaden Smith, cu o căciulă de blană mov prin New York
Jaden Smith a purtat o căciulă mov (Foto: Profimedia)

Jaden Smith, îmbrăcat într-o ținută bizară

Mai mult, vedeta a optat să își completeze ansamblul neobișnuit cu o serie de accesorii: numeroase lanțuri masive și argintii, un ceas uriaș, inele, o mulțime de brățări și o pereche de ochelari de soare albi cu lentile mov.

Recent, Jaden Smith, care se laudă cu o avere de 8 milioane de dolari, a fost surprins cu noua lui iubită, influencerița Khelopatre, pe un iaht, în Ibiza. Până luna asta, el s-a iubit cu modelul Sab Zada. Jaden este un rapper și un actor de succes. Cel mai cunoscut film al său este „Karate Kid” .

Jaden Smith și-a înșelat iubita?

El nu a anunțat despărțirea de Sab Zada, însă este clar că nu mai sunt împreună, relatează Daily Mail. Nu se știe dacă Jaden a înșelat-o pe fosta iubită sau dacă despărțirea a fost ceva de comun acord.

Dar, după fotografiile din Spania cu Jaden și noua lui cucerire, Sab i-a îndemnat pe fani să fie „mai amabili”. „Este o situație oribilă și dezamăgitoare, dar toată lumea poate încerca să fie un pic mai amabilă, toți suntem oameni adevărați cu sentimente reale”, a spus ea. Într-o postare ulterioară, ea a adăugat: „Și a spune toate aceste lucruri răutăcioase despre oricare dintre acești oameni este sincer doar dureros, nu este atât de util pe cât ați putea crede. Poate că este amuzant pentru un moment, dar după un timp este doar o amintire a durerii pentru toată lumea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
banner Monica Anghel
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
image
actualitate.net
image
actualitate.net