Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith. Adrian Ghilă a scos din buzunar 2 milioane de dolari

Românul Adrian Ghilă, în vârstă de 38 de ani, a devenit subiectul principal al conversațiilor în mediul online după ce a achiziționat locuința celebrului actor Will Smith, cheltuind aproximativ 2 milioane de dolari. 

Will Smith. Foto: arhiva.
Will Smith. Foto: arhiva.

Adrian Ghilă, un afacerist de succes în Statele Unite ale Americii, s-a remarcat prin diverse activități, inclusiv în domeniile imobiliare, construcții, petrol și spălătorii auto.

Cine este Adrian Ghilă

image

Născut în București, sectorul 6, în 1985, Adrian Ghilă a trăit o experiență de viață semnificativă începând cu anul 2008, când a luat decizia de a părăsi România alături de iubita sa româncă. După mutarea în SUA, cei doi și-au deschis prima firmă de construcții și ulterior o afacere de spălătorii ecologice de mașini. Succesul în afaceri i-a adus lui Ghilă statutul de milionar în America și i-a permis să achiziționeze casa luxoasă a celebrului Will Smith.

Cum arată locuința cumpărată de român

image

Impresionantă din punct de vedere arhitectural, locuința cumpărată de Adrian Ghilă dispune de 5 dormitoare și două sufragerii, fiind mobilată cu stil personal. Afaceristul a mărturisit că decizia de a achiziționa casa a fost influențată de copiii săi, în special de energia pozitivă pe care aceștia o emană.

"Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună", a declarat Adrian Ghilă pentru Antena Stars.

Afacerea sa a atras clienți celebri

Adrian Ghilă se remarcă și prin abordarea sa în domeniul afacerilor, unde practică autoeducația continuă. După înființarea spălătoriilor ecologice de mașini, afacerea sa a atras clienți celebri, inclusiv Wiz Khalifa și Jim Carrey.

"Am multe celebrități care ne folosesc serviciile și spălătoriile. Acolo totul e diferit, legile, limba, eu am crezut că vorbesc engleză până am ajuns acolo și mi-am dat seama că nu era așa bună. După 2-3 ani am început să mă obișnuiesc și să intru în sistemul ăsta al lor și mi-a plăcut foarte mult. A fost greu că a fost recesiunea în 2008, oportunitatea este foarte mare, puterea de cumpărare e mare", a adăugat Ghilă.

Prin reușitele sale în domeniul afacerilor și stilul de viață impresionant, Adrian Ghilă a devenit un exemplu de succes pentru românii care își propun să urmeze calea antreprenoriatului în străinătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net