„Geamănul” lui DiCaprio s-a dus la război! Roman Burtsev a fost trimis să lupte în Ucraina, după ce s-a îngrășat

Ultima actualizare:

Rusul Roman Burtsev (41 de ani) și-a luat adio de la cariera de sosie a lui Leonardo DiCaprio (49 de ani). După ce s-a îngrășat foarte tare, acesta nu a mai putut să-l imite pe starul american, așa că a fost trimis pe front în Ucraina, unde luptă în prima linie.

Adevăratul Leonardo DiCaprio (foto stânga) și sosia lui, Roman Burtsev (dreapta)
Adevăratul Leonardo DiCaprio (foto stânga) și sosia lui, Roman Burtsev (dreapta) (Foto: Profimedia)

Roman Burtsev spera să devină faimos, dar a ajuns șomer

Roman Burtsev, care a lucrat ca sosie a actorului de la Hollywood și a avut apariții TV în care l-a imitat, și-a văzut oportunitățile de muncă dispărând după ce a luat prea mult în greutate. El a rămas șomer și nici nu și-a îndeplinit visul: își dorea faimă, bani mulți, soție și copii.

Burtsev a atins un anumit grad de faimă în Rusia, după ce a jucat în reclame, inclusiv una pentru vodca Five Lakes, în care a apărut alături de un șir de produse contrafăcute, cum ar fi un iPhone cu logo-ul unei pere și un trening Adidas fals, spunând că singurul lucru real în viață este vodca, relatează tabloidul britanic The Sun.

Roman Burtsov luptă în prima linie, împotriva ucrainenilor (Foto: Profimedia)
Roman Burtsov luptă în prima linie, împotriva ucrainenilor (Foto: Profimedia)

Leonardo DiCaprio are rădăcini rusești

Greutatea lui a fost o problemă încă din 2016, când a început să lucreze ca sosia lui DiCaprio, în pofida faptului că era mai plinuț decât starul din „Titanic”. Deși a încercat să slăbească, nu a reușit să dea jos kilogramele în plus, așa că a rămas fără acest job. Înainte de a lucra ca sosia lui DiCaprio, Burtsev a fost specialist IT.

E interesant de notat faptul că însuși Leonardo DiCaprio are rădăcini rusești. Mama lui, Irmelin Indenbirken este jumătate nemțoaică, jumătate rusoaică.

Înainte de a pleca la război, Roman locuia încă alături de părinții săi și o pisică, într-un apartament închiriat de stat în Podolsk, lângă Moscova. El a explicat că i s-a ordonat să se înscrie în trupele lui Vladimir Putin, așa că nu s-a opus. De asemenea, soldații câștigă bani frumoși, acesta fiind un factor care l-a atras pe Roman Burtsev.

Prin semnarea unui contract și în urma unei pregătiri, el are dreptul la o plată de 20.000 de dolari, care este urmată de un salariu 2.126 de dolari pe lună, cât timp rămâne în viață în prima linie.

Am semnat contractul, a fost o decizie dificilă pentru mine. Nu vă pot spune unde sunt sau ceea ce fac”, a declarat Burtsev, pe rețeaua socială rusească Vkontakte. Putin a lansat invazia pe scară largă a Ucrainei în februarie 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
paris hilton lenjerie intima jpg
Banner Monica Bârlădeanu
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net