Iubita lui Leonardo DiCaprio și-a arătat trupul de supermodel, pe un iaht, în Franța! Vittoria Ceretti are 26 de ani

Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio și iubita lui au fost surprinși în timp ce navigau pe un iaht, în sudul Franței. Vittoria Ceretti, în vârstă de 26 de ani, și-a arătat silueta uimitoare, în timp ce explorau apele de lângă Cannes. Cei doi se iubesc încă din vara anului trecut și sunt suprinși împreună din ce în ce mai des. 

Leonardo DiCaprio, surprins cu iubita lui Foto: Profimedia
Leonardo DiCaprio, surprins cu iubita lui Foto: Profimedia

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, în vacanță

Leonardo DiCaprio a plecat în vacanță împreună cu iubita lui, dar și cu o prietenă a acesteia. Potrivit publicației thesun, Leonardo a rămas fără cămașă, iar Vittoria Ceretti a rămas aproape goală. La un moment dat, aceasta a încercat să-și acopere cu mâinile materialul subțire al costumului de baie. Leo a făcut o baie în apele albastre reci, iar Vittoria a avut conversații nesfârșite cu prietena ei, conform the sun.

​Cine este Vittoria Ceretti

Are 26 de ani, peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram, a apărut de 23 de ori pe coperta Vogue și pare să-l fi cumințit pe cel mai râvnit burlac Leonardo DiCaprio. Vobim despre Vittoria Ceretti, o italiancă superbă despre care presa străină scrie că se iubește cu starul din „Titanic” din vara lui 2023. La început, cei doi încercau să se ascundă de fotografi și erau văzuți foarte rar împreună. Ei au fost văzuți împreună pentru prima dată în august 2023, în California, în timp ce savurau frappe și înghețată.

Cum s-au cunoscut cei doi

Leo și Vittoria Ceretti s-au cunoscut în Franța, în 2023, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Vittoria este din Italia și lucrează ca model pentru designeri renumiți. Aceasta a fost căsătorită cu DJ-ul Matteo Milleri, pe care-l numea "dragostea vieții mele". Cei doi nu au mai fost văzuți împreună din decembrie 2022.

Vittoria este fiica creatoarei de modă Francesca Lazzaro. Este model de la 14 ani, când a fost descoperită de o mare agenție din domeniu. Are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Instagram, este la apogeul carierei și este prietenă cu alte modele cunoscute.

Unde au mai fost suprinși cei doi îndrăgostiți

La începutul lunii august, cei doi au fost fotografiați împreună pe un iaht, în Italia. Pe 1 august, ei au fost surprinși în timp făceau o baie în largul mării, în apropiere de coasta Sardiniei. După vacanța din Italia, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti au fost surprinși în Santa Monica, la restaurantul Giorgio Baldi. La ieșirea din locație, Leo și-a tras șapca pe ochi și a intrat repede în mașină, pe scaunul din urmă. Iubita lui, Vittoria, nu a ezitat să conducă mașina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net