Leonardo DiCaprio, de nerecunoscut în noul film. Apariția sa este șocantă

Ultima actualizare:

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, a stârnit curiozitatea fanilor și criticilor de film prin apariția sa uluitoare în primele imagini de pe platourile de filmare ale viitorului proiect al regizorului Paul Thomas Anderson, denumit, deocamdată, BC Project.

Leonardo DiCaprio. Foto: arhiva.
Leonardo DiCaprio. Foto: arhiva.

Fotografiile surprind actorul într-o metamorfoză surprinzătoare, departe de aspectul său clasic, cu o mustață bine conturată, într-un stil neîngrijit.

Actorul într-o metamorfoză surprinzătoare

 Îmbrăcat într-o pereche de blugi murdari, purtând un halat de baie și o căciulă, DiCaprio interpretează un personaj care pare să treacă printr-o perioadă dificilă, evidențiată de o scenă în care stă pe asfalt și vorbește la un telefon public, reflectând expresia unui om învins.

Filmările au loc în pitorescul Eureka, situat în nordul Californiei, iar imaginile surprinse ilustrează atmosfera și tonul misterios al filmului. Paul Thomas Anderson, un regizor apreciat pentru creațiile sale precum "Boogie Nights", "Licorice Pizza" și "Punch-Drunk Love", adaugă un nou capitol intrigant carierei sale cu BC Project.

Cine mai joacă alături de DiCaprio în film

Leonardo DiCaprio, în noul film.
Leonardo DiCaprio, în noul film.

Anderson, care este și producător al filmului împreună cu Sara Murphy și Adam Somner, a păstrat cu grijă detaliile despre intrigă sub cheie, menținând anticipația fanilor și a criticii. Alături de DiCaprio, BC Project îi are în distribuție pe Sean Penn și Regina Hall, adăugând un plus de anticipare privind dinamica actorilor și interacțiunea lor pe ecran.

Proiectul beneficiază de un buget semnificativ, cu aproximativ 100 de milioane de dolari, potrivit Variety, subliniind ambițiile și așteptările înalte ale echipei de producție.

În ciuda muncii sale remarcabile în "Killers of the Flower Moon", DiCaprio nu a primit o nominalizare la Oscar în acest an, în timp ce colega sa Lily Gladstone a fost recunoscută pentru contribuția sa. Această absență a fost resimțită atât de actor, cât și de echipa sa, Lily declarând că „nominalizarea mea este în aceeași măsură și a lui. Nu aș fi putut să fac ceea ce am făcut fără generozitatea lui ca actor și ca om”.

BC Project promite să fie un punct de referință în filmografia lui Paul Thomas Anderson, iar prestația neobișnuită a lui Leonardo DiCaprio suscită cu siguranță interesul publicului pentru această creație cinematografică captivantă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net