Goldie Hawn: „Secretul unui mariaj fericit este sexul!” Actrița și soțul ei sunt împreună de patru decenii

Goldie Hawn (78 de ani) a dezvăluit care este secretul mariajului ei fericit cu actorul Kurt Russell (73 de ani). Cei doi sunt căsătoriți de patru decenii.

Goldie Hawn, îmbrăcată într-un compleu alb-negru
Goldie Hawn este o soție fericită (Foto: GettyImages)

Goldie Hawn: „Cuplurile care au o viață sexuală sănătoasă rezistă”

„Trebuie să faci sex. Sexul e foarte important pentru că dă naștere unei conexiuni. Oamenii care au relații sexuale sănătoase sunt împreună mai mult timp. E vorba despre intimitate, în cele din urmă”, a declarat actrița, care deține o avere de 90 de milioane de dolari, pentru E! News.

Ea a menționat că e normal într-un cuplu să existe și neînțelegeri. „Nu sunteți una și aceeași persoană”, a spus ea. „Nu gândiți la fel de multe ori. Și trebuie să accepți asta, dar trebuie să cântăriți lucrurile...ne distrăm? Este asta ceea ce vrem să facem? Râdem împreună? Împărtășim anumite lucruri? Nu trebuie să împărtășiți totul.” Goldie a mai sugerat că oamenii ar trebui să rămână realiști cu privire la așteptările lor într-o relație: „Avem multe așteptări, cred, în jurul relațiilor, dar trebuie să-ți placă persoana respectivă. Este foarte important”.

Kurt și-a împărtășit și el sfatul cu privire la formarea unui parteneriat puternic.

Cred că majoritatea oamenilor care sunt împreună de mult timp au un lucru în comun”, a spus Russell pentru E! la gala de la Beverly Hills, California. „Și asta înseamnă că, după atâția ani împreună, veți fi experimentat aproape tot ce este de experimentat împreună și veți înțelege toate suișurile și coborâșurile și ceea ce semnifică ele.

Goldie Hawn are trei mariaje în palmares

Actrița și Kurt Russell sunt împreună din 1983 și au un fiu, Wyatt Russell, în vârstă de 38 de ani. Goldie Hawn a mai fost căsătorită de două ori înainte: cu Gus Trikonis în perioada 1969-1976 și cu Bill Hudson, în perioada 1976-1982, alături de care are o fiică, pe celebra actriță Kate Hudson (45 de ani) și un fiu, pe Oliver Hudson (48 de ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
banner Adrian Nartea
inna colaj instagram jpg
image png
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net