Paradă de sâni la Critics' Choice Awards 2023! Kate Hudson i-a lăsat pe toți mască

Cea de-a 28-a ediție a premiilor Critics’ Choice a fost decernată duminică, la hotelul Fairmont Century Plaza din Los Angeles, California, onorând cele mai bune realizări ale producției de film și de televiziune din 2022.

Kate Hudson a făcut senzație într-o rochie Oscar de la Renta (Foto:  Getty Images)
Kate Hudson a făcut senzație într-o rochie Oscar de la Renta (Foto: Getty Images)

Ce prilej mai bun pentru ca actrițele de la Hollywood să își etaleze cele mai frumoase și mai extravagante ținute? Decolteurile au fost vedetele serii, iar cele mai curajoase dive și-au lăsat sutienele acasă.

Citește și: Kate Hudson a mâncat doar castraveți pentru a pierde în greutate

Kate Hudson nu a purtat sutien

Ținuta actriței a fost decupată în părțile laterale (Foto: Getty Images)
Ținuta actriței a fost decupată în părțile laterale (Foto: Getty Images)

Kate Hudson (43 de ani) a uimit într-o rochie argintie semnată de Oscar de la Renta. Ținuta actriței, care are o avere de 80 milioane de dolari, a avut un decupaj îndrăzneț în zona laterală a sânilor.

Vezi și:

În partea de jos rochia evazată a prezentat detalii din tul. Hudson și-a lăsat părul natural să atârne pe spate, iar machiajul a fost discret. Singura pată de culoare a fost rujul roz de pe buze. Deși Hudson a venit singură pe covorul roșu, ea ținut neapărat să pozeze alături de colega sa din filmul "Glass Onion: A Knives out Mystery", Madelyn Cline (25 de ani), în timpul evenimentului desfășurat la Fairmont Century Plaza din Los Angeles duminică seara.

Actrița Janelle Monae a fost și ea prezentă alături de creatorul francizei Knives Out, Rian Johnson. Monae a primit Premiul SeeHer, care „onorează o femeie ce pledează pentru egalitatea de gen, portretizează personajele cu autenticitate, sfidează stereotipurile și depășește granițele. SeeHer este principala mișcare globală pentru portretizarea precisă a femeilor și fetelor în mass-media.”, potrivit site-ului parade.com.

Iată și: O întâlnire neașteptată! Marilyn Monroe, cu un decolteu abisal, față în față cu Regina Elisabeta a II-a

Renee Elise Goldsberry a purtat o rochie strălucitoare (Foto: Getty Images)
Renee Elise Goldsberry a purtat o rochie strălucitoare (Foto: Getty Images)

Actrița Renee Elise Goldsberry (52 de ani) nu s-a lăsat mai prejos și a venit într-o rochie strălucitoare și super-decoltată. Toți ochii au fost ațintiți către bustul divei, care se laudă cu o avere de 5 milioane de dolari.

Te-ar putea interesa și: Wow! Venus Williams, cel mai adânc decolteu

Jen Tullock (39 de ani) a optat pentru o rochie galbenă, cu un decolteu generos. Actrița americană, care deține o avere de 1 milion dolari, a întors toate privirile pe covorul roșu.

Jen Tullock a ales o ținută galbenă (Foto: Getty Images)
Jen Tullock a ales o ținută galbenă (Foto: Getty Images)

Anya Taylor-Joy, cu lenjeria intimă la vedere

Anya Taylor-Joy, apariție răvășitoare la Critics Choice Awards (Foto: Getty Images)
Anya Taylor-Joy, apariție răvășitoare la Critics Choice Awards (Foto: Getty Images)

Anya Taylor-Joy (26 de ani) a făcut furori într-o rochie midi de la casa de modă Dior, de culoare bej. Ținuta curajoasă a actriței americane, care are o avere de 7 milioane dolari, a fost extrem de transparentă astfel că toți i-au putut admira lenjeria intimă, asortată rochiei.

Află mai multe despre: Anya Taylor-Joy așteaptă un nou sezon The Queen’s Gambit”

Ea a accesorizat look-ul cu un colier și o brățară din argint, asortate unor tocuri argintii împodobite cu bijuterii. Potrivit People, pandantivul cu diamant de la Tiffany al Anyey este de peste 20 de carate, iar inelul, tot de la Tiffany, prezintă un diamant de peste 5 carate. Pentru machiaj, Taylor-Joy a apelat la un smokey eye îndrăzneț, iar pe buze a ales un ruj corai. Părul blond și l-a prins într-un coc, pentru a atrage atenția asupra diamantelor scumpe de la gât.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net