O întâlnire neașteptată! Marilyn Monroe, cu un decolteu abisal, față în față cu Regina Elisabeta a II-a

Cea mai longevivă suverană din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a avut o viață demnă de paginile unui roman. Viața sa a fost plină de evenimente și întâlniri memorabile. Cu siguranță, una despre care puțini oameni cunosc detalii, este întrevederea pe care suverana a avut cu Marilyn Monroe, în anul 1956, atunci când ambele aveau treizeci de ani. 

image
Marilyn Monroe și Regina Elisabeta a Ii-a s-au întâlnit în anul 1956

Marilyn Monroe a avut prilejul de a o întâlni pe Regina Elisabeta a II-a. Actrița primise indicații clare despre dress code-ul pe care trebuie să îl respecte la întrevederea cu suverana, însă a decis să le ignore complet. În schimb, Marilyn și-a etalat formele într-o rochie superbă, cu un decolteu amețitor, care a atras atenția tuturor, chiar și a reginei! 

Citește și: 10 lucruri pe care nu le știai despre Marilyn Monroe 

Despre întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a, Marilyn Monroe a vorbit apoi și a folosit doar cuvinte de laudă! Regina este foarte amabilă și are inimă caldă. „Radiază de fericire și emană doar sentimente plăcute în jurul său", ar fi declarat Marilyn Monroe. 

Conform unor declarații care au apărut în publicația People, Regina Elisabeta a rămas fascinată de personalitatea lui Monroe și a devenit o mare fană a actriței după întâlnirea din 1956.

Viața și moartea lui Marilyn Monroe, învăluite în mister și controverse 

Marilyn Monroe este una dintre cele controversate actriţe din istoria Hollywoodului. Chiar dacă au trecut decenii întregi de la moartea sa, poveştile despre persoanlitatea complexă şi zâmbetul fermecător al actriţei sunt mai vii ca niciodată.

Vezi și: Cine a fost tatăl biologic al lui Marilyn Monroe 

Acest lucru se datorează filmelor documentare care explorează viaţa lui Marilyn dincolo de imaginea pe care aceasta o afişa pe scenă sau pe micile ecrane. În spatele zâmbetului și a fericirii aparente, Marilyn a ascuns foarte multă tristețe și mulți demoni lăuntrici cu care s-a luptat din greu. 

Marilyn a fost găsită moartă în propria casă, în 5 august 1962, complet dezbrăcată, întinsă cu fața în jos pe pat. La autopsie s-a constat că luase o doză prea mare din medicamentele prescrise de medici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Loredana Zainea jpg
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
image
image
image
image
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg