Fenomene paranormale pe platoul peliculei „Blonde": «Sună foarte mistic, dar este adevărat»

Fantoma lui Marilyn Monroe şi-a făcut simţită prezenţa în timpul turnării filmului „Blonde”, aruncând lucruri atunci când se enerva, susţine Ana de Armas (34 de ani), actriţa care interpretează rolul regretatei vedete.

cub ana de amras png
Ana De Armas susține că a simțit prezența lui Marilyn Monroe în timpul filmărilor

„Cred cu adevărat că a fost foarte aproape de noi”, a spus actriţa de origine cubaneză, care a avut nevoie de instructor vocal pentru a-şi ascunde accentul spaniol şi a surprinde esenţa lui Marilyn Monroe.

„Cred că era fericită. De asemenea, arunca lucruri de pe perete uneori şi se enerva dacă nu îi plăcea ceva. Poate că acest lucru sună foarte mistic, dar este adevărat. Cu toţii am simţit asta”, a mai spus actriţa.

Citește și: Sumă record pentru un portret al lui Marilyn Monroe 

De Armas a recunoscut că ştia puţine lucruri despre Marilyn Monroe, o emblemă a Americii secolului XX, înainte de acest rol, însă chiar înainte de începerea filmărilor s-a dedicat cu totul personajului.

Filmul regizat de Andrew Dominik a avut premiera mondială pe 8 septembrie, la Festivalul de Film de la Veneţia. Pelicula explorează câteva momente-cheie din viaţa zbuciumată a unui simbol de la Hollywood.

Pelicula este interzisă minorilor din cauza scenelor cu puternic conținut sexual 

„Blonde", care o are în rol principal pe Ana de Armas (Deep Water) în rolul actriței iconice și a modelului pinup, a primit eticheta de peliculă dedicată doar adulților din cauza „conținutului sexual". 

Vezi și: Cine a fost tatăl biologic al lui Marilyn Monroe. Identitatea bărbatului a fost dezvăluită la 60 de ani de la moartea divei 

Regizorul Andrew Dominik a prezis anterior că filmul, care se bazează pe romanul lui Joyce Carol Oates, va primi o astfel de etichetă, spunând sfidător pentru Screen Daily în februarie: „Este un film incitant. Dacă publicului nu îi place, asta este problema publicului. Nu candidează pentru funcții publice. Este un film sincer, fără perdea despre Marilyn Monroe! Eu unul aș vrea să merg să văd versiunea nefiltrată a poveștii lui Marilyn Monroe.”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
viorel lis si oana lis
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Vladimir Putin, discurs în Piața Roșie din Moscova, 30 septembrie 2022 | Foto AFP
Alexandru Rafila - final stare de alertă - 8 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu