Fenomene paranormale pe platoul peliculei „Blonde": «Sună foarte mistic, dar este adevărat»

Fantoma lui Marilyn Monroe şi-a făcut simţită prezenţa în timpul turnării filmului „Blonde”, aruncând lucruri atunci când se enerva, susţine Ana de Armas (34 de ani), actriţa care interpretează rolul regretatei vedete.

Ana De Armas susține că a simțit prezența lui Marilyn Monroe în timpul filmărilor
Ana De Armas susține că a simțit prezența lui Marilyn Monroe în timpul filmărilor

„Cred cu adevărat că a fost foarte aproape de noi”, a spus actriţa de origine cubaneză, care a avut nevoie de instructor vocal pentru a-şi ascunde accentul spaniol şi a surprinde esenţa lui Marilyn Monroe.

„Cred că era fericită. De asemenea, arunca lucruri de pe perete uneori şi se enerva dacă nu îi plăcea ceva. Poate că acest lucru sună foarte mistic, dar este adevărat. Cu toţii am simţit asta”, a mai spus actriţa.

Citește și: Sumă record pentru un portret al lui Marilyn Monroe 

De Armas a recunoscut că ştia puţine lucruri despre Marilyn Monroe, o emblemă a Americii secolului XX, înainte de acest rol, însă chiar înainte de începerea filmărilor s-a dedicat cu totul personajului.

Filmul regizat de Andrew Dominik a avut premiera mondială pe 8 septembrie, la Festivalul de Film de la Veneţia. Pelicula explorează câteva momente-cheie din viaţa zbuciumată a unui simbol de la Hollywood.

Pelicula este interzisă minorilor din cauza scenelor cu puternic conținut sexual 

„Blonde", care o are în rol principal pe Ana de Armas (Deep Water) în rolul actriței iconice și a modelului pinup, a primit eticheta de peliculă dedicată doar adulților din cauza „conținutului sexual". 

Vezi și: Cine a fost tatăl biologic al lui Marilyn Monroe. Identitatea bărbatului a fost dezvăluită la 60 de ani de la moartea divei 

Regizorul Andrew Dominik a prezis anterior că filmul, care se bazează pe romanul lui Joyce Carol Oates, va primi o astfel de etichetă, spunând sfidător pentru Screen Daily în februarie: „Este un film incitant. Dacă publicului nu îi place, asta este problema publicului. Nu candidează pentru funcții publice. Este un film sincer, fără perdea despre Marilyn Monroe! Eu unul aș vrea să merg să văd versiunea nefiltrată a poveștii lui Marilyn Monroe.”

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net