Groaznic! Așa arată pușcăria în care va fi închis Boris Becker

Se anunță vremuri mizerabile pentru fostul campion de tenis Boris Becker. Obișnuit cu luxul în care trăiesc marii performeri din sport, Becker se va „muta” în penitenciarul britanic Wandsworth, din Londra, pentru a-și ispăși pedeapsa.

1 boris becker profimedia 0681147558 jpg jpeg
Boris Becker a fost condamnat la închisoare de justiția din Marea Britanie

Fostul tenismen german Boris Becker a fost condamnat, vineri, 29 aprilie, la doi ani şi jumătate de închisoare. Procesul a fost judecat de justiţia britanică, iar fostul campion de la Wimbledon a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal.

A evitat plata unor datorii

Boris Becker a fost judecat în Anglia deoarece locuieşte la Londra din 2012.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker va fi astfel încarcerat după ce a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) în active şi împrumuturi. Conform acuzării, el a făcut aceste tertipuri pentru a nu-şi plăti datoriile acumulate de-a lungul timpului.

Citește și: Film despre „Bum-bum”. Viața lui Boris Becker va fi ecranizată

Publicațiile britanice au anunțat faptul că Becker va fi încarcerat la Wandsworth, un penitenciar construit în urmă cu 170 de ani, recunoscut pentru condițiile grele create și suportate de deținuți.

Violență, droguri și șobolani

Cu o capacitate de peste 1.300 de deținuți, pușcăria este recunoscută pentru violența salbatică și abuzul de droguri al celor închiși. Penitenciarul e infestat de șobolani, de asemenea”, descrie publicația Mirror în câteva cuvinte locul în care fostul tenismen își va petrece timpul.

image

Penitenciarul Wandsworth, din Londra, a fost inaugurat în 1851. Infrastructura e dificil de modernizat, celulele fiind mici, cu toalete fără vas și duș fără perdea. Locul este unul cu adevărat sinistru, între 1878 și 1961, aici fiind executați 135 de condamnați la moarte, în vremurile când această pedeapsă era aplicată de englezi.

Citește și: Cum arată acum fiica lui Boris Becker "concepută prin sex oral": Anna seamănă izbitor cu marele campion!

Televiziunea BBC a realizat în 2016, un documentar în care prezintă atmosfera sinistră din penitenciarul londonez. „Viața în închisoarea Wandsworth” poate fi urmărit AICI.

Julian Assange a fost încarcerat aici

Un fost deținut, Chris Atkins, condamnat la 5 ani pentru evaziune fiscală în 2016, a descris într-o carte experiențele trăite în penitenciarul londonez:

Prima dată m-a șocat zgomotul. Țipete, bocănituri, oameni care zbierau, mârâiau, lătrau, râdeau, se certau sau se băteau, se văitau și plângeau... Totul în același timp, de parcă cineva încerca să redea toate sunetele aferente sentimentelor și interacțiunii umane”.

Boris Becker nu este prima vedetă încarcerată la Wandsworth, prin celulele închisorii trecând și marele scriitor Oscar Wilde sau activistul Julian Assange.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
andreea esca si alexia eram
Craniul ursului preistoric se poate observa vizitând Peștera Ialomiței, recent restaurată. FOTO CS
gara
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png