Guma de mestecat a lui Robert Downey Jr se vinde pentru o sumă uriașă! A lipit-o pe Aleea Celebrităților

Robert Downey Jr (57 de ani) și-a lăsat amprenta la Hollywood într-o varietate de moduri, iar unul dintre ele a fost scos la vânzare. Este vorba despre guma lui de mestecat, pe care acesta a lipit-o de asflat, la un eveniment. Da, ați citit bine, nu este o glumă!

Guma pe care Robert Downey Jr a lipit-o pe steaua lui Favreau a fost scoasă la vânzare (Foto: Getty)
Guma pe care Robert Downey Jr a lipit-o pe steaua lui Favreau a fost scoasă la vânzare (Foto: Getty)

Robert Downey Jr și-a lipit guma de steaua lui Jon Favreau, pe Aleea Celebrităților

Guma de mestecat a starului din „Iron Man”, pe care acesta a lipit-o pe steaua de pe Walk of Fame (Aleea Celebrităților) a colegului și bunului său prieten, Jon Favreau (56 de ani), a fost scoasă la vânzare, pretul începând de la 55.000 de dolari, pe site-ul de vânzări Ebay.

La ceremonia de pe 13 februarie, din Hollywood, atunci când Jon Favreau a fost onorat cu o stea, Downey Jr, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a vrut să facă o glumă și și-a lipit guma de mestecat pe ea. „Ca să fie totul cât se poate de oficial!”, a spus atunci starul.

„Mă aflam din întâmplare prin zonă în timpul evenimentului în care actorul celebru Jon Favreau a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Acolo, Robert Downey Jr și-a lipit guma de mesteca, iar eu am reușit să o iau. O vând în aceeași stare în care am găsit-o și poate fi testată pentru ADN-ul lui”, a anunțat persoana care vinde guma actorului de la Hollywood.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, până acum nu au fost făcute oferte pentru guma de mestecat al lui Robert Downey Jr. În trecut, o cască Iron Man creată de regretatul Stan Lee a fost vândută pentru 8.998 de dolari. 

Între timp, Robert Downey Jr este ocupat cu mai multe proiecte. El a finalizat deja producția pentru Oppenheimer, un film axat pe omul de știință care a condus crearea bombei atomice. Drama istorică urmează să apară în cinematografele din lumea întreagă, în luna iulie.

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg