Halle Berry s-a căsătorit în secret cu Van Hunt? Imaginile care o dau de gol

2 ianuarie 2022

Vedeta de la Hollywood Halle Berry a ├«mp─ârt─â╚Öit instantanee de la, ceea ce p─ârea a fi, o nunt─â secret─â cu iubitul ei, Van Hunt, iar mul╚Ťi dintre prietenii ╚Öi urm─âritorii ei de pe Instagram au ratat un indiciu important care scoatea la lumin─â c─â totul a fost doar o glum─â bine pus─â la punct. 

image
Halle Berry a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Van Hunt

Halle Barry, în vârstă de 55 de ani, și-a uimit urmăritorii de pe Instagram cu o postare în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu partenerul ei într-o ceremonie secretă uimitoare.

image
Fotografia care i-a pus pe jar pe fanii lui Halle Berry Surs─â foto: Instagram Halle Berry

Postarea, pe care a ├«mp─ârt─â╚Öit-o celor 7,4 milioane de urm─âritori ai ei, ├«i ├«nf─â╚Ťi╚Öeaz─â pe Halle ╚Öi Van, ├«n v├órst─â de 51 de ani, s─ârut├óndu-se ├«n fa╚Ťa unui altar, ├«n timp ce Halle poart─â o coroan─â de flori.

Fanii ╚Öi prietenii nu au stat prea mult pe g├ónduri ╚Öi au luat cu asalt sec╚Ťiunea de comentarii ├«n care au scris mesaje de felicitare adresate fericitului cuplu. Printre cei care le-au transmis cele mai bune g├ónduri s-au num─ârat Dwayne Johnson, dar ╚Öi supermodelul Naomi Campbell. 

image
Halle Berry al─âturi de iubitul ei, Van Hunt Surs─â foto: Instagram Halle Berry

Chiar luna trecut─â, Halle a vorbit despre faptul c─â ╚Öi-a g─âsit fericirea al─âturi de Van Hunt ╚Öi l-a numit pe acesta "iubirea vie╚Ťii sale".

Halle Berry, îndrăgostită până peste cap de Van Hunt

Actri╚Ťa ├«n v├órst─â de 55 de ani a vorbit despre povestea de iubire pe care o are cu muzicianul Van Hunt. Aceasta a m─ârturisit totul la Premiile Elle Women in Hollywood.

ÔÇ×Dragostea mea. Nu am avut niciodat─â un b─ârbat care s─â m─â ridice ╚Öi s─â m─â lase s─â fiu tot ceea ce suntÔÇŁ. Halle Berry i-a acordat un interviu corespondentului special People, Adrianna Costa pe covorul ro╚Öu.

Berry a spus c─â iubitul ei a fost al─âturi de ea c├ónd a filmat pentru cel mai nou film al ei, "Bruised". Este vorba despre o produc╚Ťie care aduce ├«n prim-plan o lupt─âtoare MMA pensionar─â care este obligat─â s─â revin─â ├«n ring de dragul filui s─âu. 

ÔÇ×Am avut mult sprijin din partea lui Hunt. A f─âcut parte din acest film. A f─âcut muzica pentru film, de fapt a scris melodia principal─âÔÇŁ, a mai spus actri╚Ťa.

oana zavoranu jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg