Halle Berry arată super la 54 de ani: iată-i secretele!


  Halle Berry şi-a serbat aniversarea cu o fotografie sexy, pe skateboard
Halle Berry şi-a serbat aniversarea cu o fotografie sexy, pe skateboard

Halle Berry a împlinit vârsta de 54 de ani la 14 august. Cu acest prilej, actriţa care a luat Oscarul în 2001 pentru rolul din ”Monster’s Ball” şi-a dezvăluit tainele siluetei ei de sirenă.

Este adevărat: Halle Berry arată la fel ca acum 20 de ani. Şi, ţinând cont că în 2002 a fost aleasă fată Bond pentru ”Die Another Day”, înseamnă că se află în topul celor mai sexy actriţe de la Hollywood.

În 1989, Halle Berry a fost în comă timp de o săptămână din cauza unui diabet de tip 2 nedescoperit la timp. Abia în 2007 reuşeşte să scape de dependenţa de insulină datorită unui regim alimentar strict.

Berry a recunoscut că eşecurile celor trei căsnicii au determinat-o să se dedice sportului (n.r. a fost măritată cu David Justice între 1993-1997; cu Eric Benet, între 2001-2005, şi Olivier Martinez, între 2013-2016).  Se antrenează pe plaja din faţa casei ei din Malibu, California, de mai bine de doi ani, în fiecare zi, cu antrenorul personal Peter Lee Thomas. Combină boxul cu alergările, yoga şi gimnastică sportivă. 

Actriţa a făcut pătrăţele pe abdomen pentru filmul ”Bruised” (2020)
Actriţa a făcut pătrăţele pe abdomen pentru filmul ”Bruised” (2020)

Însă trebuie menţionat că nici ea, nici copiii ei, Maceo (6 ani) şi Nahla (12 ani), nu pun nimic în gură până la ora 15.00. Iată ce mănâncă într-o zi Halle Berry: bea o cafea tare în care pune unt şi colagen; la ora 10.00 se antrenează pe plajă şi, bea un suc izotonic şi mănâncă un baton proteic. La ora 15.00 mănâncă prima masă: o supă de legume cu brânză, o salată cu măsline, ardei verzi şi roşii, avocado şi o bucată de friptură de miel sau un peşte la grătar. După masă mănâncă mure şi zmeură, seminţe, iar la cină mănâncă piure de conopidă, piure de mazăre sau kale fiartă.

Halle Berry crede că ţine diabetul în frâu prin dieta ketogenică şi, pentru a fi sigură că nu cedează în faţa ispitei, a angajat un chef renumit care se ocupă exclusiv de prepararea cărnii de miel, capră sau vită.

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
inna sexy jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
vouchere pentru energie electrica jpg
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței