Heidi Klum, „îngeraș” sexy la 50 de ani! Ce bine arată în costum de baie

Heidi Klum (50 de ani) și-a etalat silueta perfectă într-un costum de baie de culoare albă, în timp ce a pozat pentru coperta revistei Glamour Germany, ediția de martie. Vedeta, care deține o avere 160 de milioane de dolari, a arătat cu adevărat angelic, purtând aripi uriașe albe pe umeri.

Heidi Klum, îmbrăcată în costum de baie alb și cu aripi de inger pe umeri
Heidi Klum are o siluetă de invidiat (Foto: Instagram)

Supermodelul a vorbit cu sinceritate despre cum se simte la această vârstă și despre modul în care încearcă să trăiască în prezent. „Eu îmi accept vârsta! Asta este, ce ar trebui să fac în schimb? Nu am regrete, am fost foarte norocoasă în cariera mea de model”, a explicat Heidi Klum. Ea este căsătorită din 2019 cu muzicianul Tom Kaulitz (34 de ani). Heidi are doi băieți din relația cu Seal (61 de ani), Henry (18 ani) și Johan (17 ani), și o fată, Leni (19 ani), cu Flavio Briatore (73 de ani).

Ce dietă ține Heidi Klum

Supermodelul de origine germană a dezvăluit că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, anul trecut, și a fost intens criticată pentru acest lucru. Heidi cântărește 62 de kg și are o înălțime de 1,76 m, potrivit Daily Mail. Această dietă implică în mare parte ouă fierte și supă. La acea vreme, dmiratorii ei i-au spus că, practic, le îndeamnă pe fetele tinere să se înfometeze, în speranța că vor arăta ca ea, și că acest regim alimentar nu are cum să fie sustenabil și sănătos.

Nu este prima dată în ultimii ani când blondina este sinceră cu privire la felul în care arată. În 2020, ea a vorbit despre cât de mult își iubește corpul.  

Cu toate acestea, după ce fanii s-au supărat pe ea, Heidi s-a răzgândit și a spus că nu e adevărat că mănâncă doar 900 de calorii pe zi, fără să dea mai multe detalii, însă.

„Mă simt fericită cu cine sunt și cum sunt. Dacă nu aș fi, m-aș schimba. Port pantalonii pe care vreau să-i port și îmi trăiesc viața așa cum vreau. În tinerețe, trebuia să fiu disciplinată în ceea ce privește mâncarea. Acum, sunt deja obișnuită cu asta. Sunt atât de multe opțiuni, alege doar lucrurile potrivite pentru tine.”, a declarat Heidi pentru revista Red, în urmă cu patru ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net