Ieri actriță celebră, astăzi manichiuristă: „Vreau un loc de muncă stabil!”

Ultima actualizare:

O actriță celebră renunță la faima ei pentru un job stabil și mai puțin stresant! Este vorba despre fosta vedetă Nickelodeon Amanda Bynes (37 de ani), care a șocat o lume întreagă în ultima vreme cu transformarea sa. Fostul star de la Hollywood are mari probleme cu drogurile și suferă de tulburare bipolară. Recent, ea a fost internată la Psihiatrie.

Amanda Bynes, într-o rochie bej, pe covorul roșu. 2011
Amanda Bynes renunță complet la Hollywood (Foto: GettyImages)

După ce Amanda Bynes a revenit în atenția publicului odată cu lansarea primului ei episod de podcast pe 9 decembrie, actrița din „Hairspray” a decis în cele din urmă că nu e pentru ea și că are nevoie de o pauză, potrivit NBC.

Acum, fosta vedetă Nickelodeon a explicat de ce a decis să se reprofileze. „Primul episod al podcastului meu a mers foarte bine”, a împărtășit Bynes pe Instagram, pe 21 decembrie. „Am fost, de fapt, surprinsă și, desigur, emisiunea avea să continue după ce prietenii m-au încurajat să o fac. Totuși, după ce m-am gândit mai bine la asta, aș prefera să-mi iau licența de manichiuristă și să am un loc de muncă stabil.”, a spus Bynes. „În schimb, voi urma acea cale. Vă mulțumesc că mi-ați urmat călătoria până aici!”, a explicat Amanda Bynes.

Aceasta le-a spus fanilor săi despre visul de a deveni manichiuristă încă de anul trecut, anunțând că era că era la școala de cosmetologie la acea vreme.

Amanda Bynes, găsită umblând goală pe străzi

În martie anul acesta, actrița din „She's the Man” a fost internată la Psihiatrie, după ce a fost găsită umblând goală pe străzile din Los Angeles. A stat acolo câteva săptămâni, iar în vară a fost internată din nou într-un centru psihiatric din Orange County, California, ducându-se din proprie inițiativă acolo.

Amanda Bynes a jucat în serialul „All that” între 1996 și 2000, difuzat pe Nickelodeon. Apoi, a avut propriul show, numit „The Amanda Show”, din 1999 până în 2002. A fost una dintre cele mai cunoscut actrițe adolescente de la Hollywood, la începutul anilor 2000, însă celebritatea a făcut-o să cadă în patima drogurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net