Celebra Amanda Bynes, găsită goală pe străzi. Tânăra actriță a fost dusă la psihiatrie

Amanda Bynes, celebra acriță, a fost dusă de urgență la psihiatrie, după ce a fost găsită de poliție umblând dezbrăcată pe străzi, scrie adevărul.ro. Amanda Bynes era una dintre cele mai cunoscute actrițe adolescente de la Hollywood, în anii 2000. Pentru că avea un succes fantastic, a avut chiar și propriul său serial. 

Actrița Amanda Bynes a fost ridicată de poliție Foto: Facebook
Actrița Amanda Bynes a fost ridicată de poliție Foto: Facebook

Actrița Amanda Bynes, în vârstă de 36 de ani, a fost dusă la o secție de poliție, unde o echipă de specialiști în sănătate mintală a plasat-o în regim de reținere psihiatrică. Acest lucru presupune o supraveghere atentă timp de 72 de ore, dar perioada poate fi prelungită.

Amanda Bynes este în prezent spitalizată și probabil va primi îngrijiri timp de câteva zile. Anchetatorii nu cred că aceasta a fost rănită în timpul incidentului.

Această situație vine după ce actrița a renunțat, sâmbătă, să participe la un eveniment unde urma să își revadă colegii din serialul "All that", invocând o „boală necunoscută”, conform That's 4 Entertainment.

Amanda Bynes, cunoscută la Hollywood

În anii 2000, Amanda Bynes era una dintre cele mai cunoscute actrițe adolescente de la Hollywood, însă cariera ei a luat o întorsătură nefericită atunci când au apărut probleme în viața ei personală.

Amanda Bynes a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe adolescente de la Hollywood după ce a apărut în serialul All That, din 1996 până în 2000. Fanii emisiunii au fost atât de încântați de prestația ei, încât Bynes a primit propriul serial, The Amanda Show, din 1999 până în 2002.

A urmat un alt serial de succes, What I Like About You, din 2002 până în 2006, după care a început o carieră de succes în filme, cu primul rol de pe marele ecran în pelicula Big Fat Liar (2002).

După Big Fat, Liar, Bynes a apărut în numeroase alte filme de succes, printre care se numără What a Girl Wants (2003), Robots (2005), She's the Man (2006, în care a jucat alături de Channing Tatum), Hairspray (2007, în care a jucat alături de John Travolta), and Easy A (2010, în care a jucat alături de actrița de Oscar Emma Stone).

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net