”Cine sunteți și ce ați făcut cu ele?” Modelele adolescenților: sex, droguri, alcool, arest

Ultima actualizare:
Demi Lovato, dependentă de droguri
Demi Lovato, dependentă de droguri

În ce s-au transformat. Imaginile Disney sau adolescenții inocenții, care erau modele și exemple pentru milioane de copii, s-au transformat în tineri rebeli, care le dau mari bătăi de cap părinților. ”Hannah Montana” sau ”Mitchie” din ”Camp Rock” sunt de domeniul trecutului.

Tranziția de la adolescență la maturitate te poate șoca uneori. Unii copii vedetă au vrut să dea uitării imaginile de pe vremea când erau doar ”copilași” și, treptat, s-au transformat în tineri rebeli, mai mereu la limită cu autoritățile.

Demi Lovato- o doză la fiecare 30 de minute

Miley Cyrus este mult prea dezinvoltă
Miley Cyrus este mult prea dezinvoltă

Vedeta a fost dependentă de droguri, iar acest lucru și-a pus amprenta asupra ei. Demi s-a ”curățat” petrecând mult timp la reabilitare. ” Nu puteau trece 30 de minute, maxim o oră, până să le folosesc din nou. Îmi făceam chiar și în avion. Eram neliniștită și așteptam ca cineva de la clasa întâi să adoarmă ca să ”îmi revin”.

Miley Cyrus- poze deochiate, ”petrecerea e viața ei”, alcool și droguri

Lindsay a fost arestată în repetate rânduri
Lindsay a fost arestată în repetate rânduri

Dacă vei căuta pe Google imagini cu Miley, nu vei putea să nu găsești o mulțime de poze cu ea în timp ce bea alcool, fiind deja beată, în timp ce fumează iarbă sau alte varietăți de droguri. Mai mult decât atât, lui Miley nu-i este rușine să-și dea hainele jos, doar pentru amuzament ”Cred că marijuana este cel mai bun drog de pe Pământ. Odată am fumat un joint și am văzut un lup urlând la lună”, spunea vedeta într-un interviu, condorm The Richest.

Lindsay Lohan- arestată, dependentă de droguri, poze deochiate și ”petrecăreală”

Drew s-a drogat pentru prima dată la 15 ani
Drew s-a drogat pentru prima dată la 15 ani

Lindsay a fost încătușată de mai multe ori decât și-ar fi dorit și nu pentru amuzament sau intimități. De asemenea, aceasta a mărturisit că este fimiliarizată cu interiorul clinicilor de reabilitare.

Drew Barrymore-droguri, reabilitare și poze mult prea deochiate

KAley nu are probleme cu drogurile și alcoolul, dar are probleme cu hainele
KAley nu are probleme cu drogurile și alcoolul, dar are probleme cu hainele

Drew a câștigat inimile tuturor cu filmul ”E.T”, dar în viața reală, lucrurile nu erau atât de simple. A dus lupte grele cu dependența de alcool și droguri și a pentrecut mult timp în clinici speciale, inclusiv 18 luni într-o clinică ce se ocupă cu sănătatea mintală.

”Când aveam cam 15 ani stăteam cu un grup de oameni care fumau iarbă. Am vrut să încerc și ei mi-au spus  «da, cum sa nu. Ce poate fi mai drăguț decât o fetiță drogată». De atunci am început să fiu din ce în ce mai rău, nu mă gândeam la nimeni, nu-mi păsa de nimeni, decât de mine. De mine și de dependența mea.”

Odată cu ”pierderea” inocenței, aceasta a pozat și în PlayBoy.

Vanessa Hudgens-poze extrem de indecente, în repetate rânduri

Amanda ar probleme reale cu alcoolul
Amanda ar probleme reale cu alcoolul

Vanessa a dat lovitura cu filmul ”Thirteen”, la puțin timp după ce a interpretat un rol principal în ”High school musical”, de unde a început și celebritatea pentru ea.  Vanesa și-a pierdut inocența permanent după ce, în anul 2007, poze din intimitatea sa au apărut pe internet. După care, același lucru s-a întâmplat în 2009, dar și în 2011. ”Cu internetul din zilele astea nu mai poți avea o viață personală. Toată lumea știe totul și poate găsi absolut orice. Nu ești în siguranță, așa cum crezi tu”, a spus actrița, specificând că acele experiențe au fost traumatizante.

Kaley Cuoco- poze dezbrăcată


    KAley nu are probleme cu drogurile și alcoolul, dar are probleme cu haineleInstagram
KAley nu are probleme cu drogurile și alcoolul, dar are probleme cu haineleInstagram

Din fericire, aceasta despre aceasta nu s-a spus nimic legat de alcool sau droguri, dar a fost tăiată de pe lista inocentelor, odată cu pozele publicate pe internet, poze foarte deochiate.

Amanda Bynes- arest, inclusiv DUI


    Amanda ar probleme reale cu alcoolulfoto: The Richest
Amanda ar probleme reale cu alcoolulfoto: The Richest

Primul lucru pe care nu ar trebui să-l faci atunci când ești beat criță este să te urci la volanul mașinii. Se pare că Amanda a uitat această regulă. Mai mult decât atât, actrița a lovit chiar mașina poliției în timp ce era în stare de ebrietate.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net