Imagini de senzație! Cum ar arăta prințul William, dacă și-ar face implant de păr și și-ar pune dantura la punct. VIDEO viral

Prințul William este unul dintre cei mai iubiți membriiai Familiei Regale, iar ultimele imaginii cu el au făcut senzație pe internet! Cum ar arăta prințul dacă și-ar face transplant de păr și și-ar pune dantura la punct?

printul william (9) jpg

De-a lungul timpului în presă au apărut diverse reacții cu privire la chelia pe care o are William, însă acesta a ales să nu facă nimic în legătură cu acest subiect. De multe ori, prințul a fost apreciat pentru curajul și asumarea sa de a-și purta chelia cu mândire. Ei bine, recent un Tiktok în care apare prințul William a reușit să strângă mii de vizualizări și aprecieri! În imagini acesta este înfățișat cu o schimbare de look radicală, adică cu transplant de păr și dantura ca nouă! Adevărul este că Prințul de Wales arată ca un star de cinema! Contrar, însă așteptărilor, imaginile au stârnit reacții prin care utilizatorii îi iau apărarea lui William și consideră că este perfect normal modul în care acesta se afișează și că nu are nevoie de nicio schimbare!

William, „al patrulea copil al familiei"

Un sondaj recent realizat în rândul a 4.000 de britanici a arătat că Prințul și Prințesa de Wales sunt cei mai populari membri ai Familiei Regale. Cu toate acestea, ca toate căsătoriile, cea a lui Kate și William nu este perfectă, dar ei știu cum să o facă să funcționeze, a dezvăluit o persoană din interiorul Palatului. Vorbind în exclusivitate pentru Express.co.uk, Tom Quinn, autorul cărții Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, a împărtășit conversațiile pe care le-a avut cu o sursă care a lucrat îndeaproape cu William și Kate la Palatul Kensington. „Kate îl tratează [pe William] ca pe al patrulea copil, pentru că este predispus la crize de furie", i-a spus sursa lui Quinn. Potrivit sursei, Kate știe, de asemenea, exact cum să oprească certurile dintre ei. Quinn a explicat: „Au certuri. Nu este o căsnicie perfectă. Acolo unde unele cupluri se ceartă și aruncă unul în celălalt cu veselă, William și Kate aruncă unul în celălalt cu perne", a mai adăugat sursa potrivit lui Quinn.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net