Prințesa, la lopată! Kate Middleton a trecut la munca de câmp

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton (41 de ani), prințul William (40 de ani), prințul George (9 ani), prințesa Charlotte (8 ani) și micuțul Louis (5 ani) au făcut voluntariat în Slough, în cadrul proiectului Big Help, luni -- în a treia zi de sărbătoare care marchează încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Kate Middleton, William și cei trei copii ai lor au pus toți osul la treabă (Foto: GETTYIMAGES)
Kate Middleton, William și cei trei copii ai lor au pus toți osul la treabă (Foto: GETTYIMAGES)

Kate Middleton și William au participat la o acțiune de voluntariat

Cei trei copii ai ducilor de Cambridge au ajutat la construirea unei colibe de cercetași, au săpat, au cărat pământ și nisip cu roaba, dar s-au și distrat trăgând cu arcul și mâncând bezele la focul de tabără organizat la sfârșitul zilei. Mai mult, prințul William i-a învățat pe George și pe Louis cum să opereze un excavator.

Și pentru această ocazie, Kate Middleton a reciclat o pereche de blugi G-star, de culoare gri-spălăcit. Prințesa de Wales a purtat și o cămașă albastră de la brandul Really Wild, în valoare de 163 de dolari și o pereche de botine maronii. La rândul său, William a fost îmbrăcat lejer, într-o bluză bleumarin și pantaloni khaki.

Decizia familiei regale de a-și aduce copiii în Slough a fost ținută secretă până la sosire, pentru a minimiza orice presiune asupra celor mici, care sunt introduși treptat în angajamentele regale publice. Kate și William au insistat, de asemenea, ca Charlotte, George și Louis să ia parte la activități, în egală măsură cu ceilalți voluntari prezenți.

Cum îl alintă Kate pe poznașul prinț Louis

Copiii s-au apucat imediat de treabă, Charlotte și Louis ajutând să picteze o jardinieră și George alăturându-se tatălui său la săpat, cu ajutorul unui excavator. Lui Louis i s-a dat o roabă pe care să o umple cu nisip și a fost foarte entuziasmat să îndeplinească această sarcină. A încercat să împingă o roabă grea plină cu nisip, care s-a dovedit puțin prea grea pentru el, așa că a fost ajutat de mămica lui.

Mândră nevoie mare de micuțul Louis, Kate Middleton le-a dezvăluit jurnaliștilor ce porecle adorabile are pentru prinț: „păpușa” ( „poppet”) și „gândacul Lou”.

Păpușa mea a ajutat la cărat cu roaba. Bună treabă, gândăcelul Lou!”, a afirmat Kate, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. În interiorul colibei cercetașilor familia regală și-a adăugat amprentele, pe un copac de pe perete, alături de toți cei care au contribuit la efortul de voluntariat.

Primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea

Familia regală a făcut public primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea, luni, pe contul oficial de Twitter al Casei Regale. Fotografia, care va rămâne în istorie  după ceremonia încoronării de sâmbătă, a fost realizată de Hugo Brand – fotograful care a făcut și portretul de nuntă al Camillei și a lui Charles, în 2005. Imaginea a fost însoţită și de un mesaj semnat de monarhul britanic. În poza făcută în Sala Tronului a Palatului Buckingham, Regele ține sceptrul în mâna dreaptă și are coroana imperială pe cap.

„A ști că avem sprijinul și încurajarea voastră și a fi martorii bunăvoinței voastre exprimate în atât de multe moduri diferite, a fost cel mai mare dar posibil de încoronare, deoarece acum ne dedicăm din nou viețile slujirii poporului Regatului Unit, Regatului și Commonwealth-ului”, a scris Regele Charles al III-lea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net