Imagini dureroase cu Bruce Willis. Cum l-a degradat demența VIDEO

Bruce Willis a fost surprins pe o stradă din Santa Monica, aceasta fiind prima ieșire după ce familia a dezvăluit că suferă de o formă de demență. El era însoțit de doi bărbați care încercau să îl ferescă de aparatele foto ale paparazzilor.

Bruce Willis este tot mai schimbat din cauza bolii de care suferă. Foto: Captură
Bruce Willis este tot mai schimbat din cauza bolii de care suferă. Foto: Captură

Actorul este foarte schimbat, semn că boala își spune cuvântul. Bruce Willis a fost surprins în timp ce se afla într-un magazin de panificație din Santa Monica. Era însoțit de doi bărbați, probabil buni prieteni care l-au scos pe actor la o plimbare având în același timp și grijă de el.

Bruce Willis se mișca greu, părea slăbit și dezorientat. Paparazii i-au strigat că îl iubesc și că este o legendă în cinematografie însă el nu a reacționat cu niciun  gest sau zâmbet. În acest timp, unul dintre bărbații care îl însoțea încerca să îl acopere ca să îi împiedice pe paparazzi să îl filmeze.

În cele din urmă, Bruce Willis a urcat greoi într-o mașină parcată foarte aproape de magazin.

Ce este demența frontotemporală, boala lui Bruce Willis

La jumătatea lunii februarie, familia lui Bruce Willis a anunțat pe rețelele sociale că actorul suferă de demență frontotemporală. Willis, în vârstă de 67 de ani fusese primise în vară un alt diagnostic, afazie, o boală neurodegenerativă care provoacă probleme ale vorbirii. După mai multe investigații, diagnosticul final a fost demență frontotemporală.

Afecțiunea poate provoca modificări ale comportamentului și personalității, precum și probleme cu limbajul.

Demența frontotemporală duce la deteriorarea lobilor frontali și temporali ai creierului. În funcție de regiunile cerebrale afectate, boala determină schimbări în comportamentul social, personalitate și/sau pierderea abilităților lingvistice.

Unii pacienți care suferă de această boală pot dezvolta tulburări neuromusculare și de mișcare, cum ar fi parkinson sau boala neuronilor motori, cunoscută și sub numele de scleroză laterală amiotrofica sau boală Lou Gehrig.

Spre deosebire de boala Alzheimer, în stadiile inițiale ale FTD memoria nu are de suferit. Boala apare la o vârstă mai timpurie decât alte tipuri de demență, adesea între 40 și 60 de ani și este cea mai comună formă de demență în rândul persoanelor sub 60 de ani.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net