Imagini ireale cu Mbappe, vedeta fotbalului francez. Cum și-a făcut intrarea în satul natal al tatălui

Ultima actualizare:

Starul de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé, cel mai bine plătit fotbalist la acest moment, și-a făcut apariția în satul natal al tatălui său apărat mai ceva ca un șef de stat. Mbappe este implicat într-un proiect caritabil pentru copiii africani și a sosit în țara natală Cameron întrt-o mașină blindată și înconjurat de luptători înarmați. Imaginile au devenit virale.

image

Kylian Mbappe, este la ora actuală unul dintre cei mai importanți fotbaliști din lume, iar popularitatea sa este imensă. Vizita starului francez în Camerun, țara natală a tatălui său, a produs o adevărată isterie printre fanii africani. A intrat în localitate în care trăiește părintele său cu o coloană de mașini, dintre care, cea în care se afla el era blindată. Mai mult, întreaga coloană era flancată de luptători înarmați.

Imaginile în care starul francez este păzit mai ceva ca un șef de stat, au apărut pe rețelele sociale și au devenit virale.

Africanii l-au primit ca pe un Zeu

Vizita lui Kylian Mbappe în Camerun a fost extrem de bine primită de fanii africani. A fost întâmpinat de sute de oameni pe fețele cărora se citea fercirea s- îl vadă pe celebrul fotbalsit. Încă de la aeroportul a fost întâmpinat de sute de fani.

Pentru a evita orice fel de probleme, organizatorii l-au păzit cu strictețe pe starul lui PSG. El a fost tot timpul însoțit de soldați și polițiști înarmați și chiar de o mașină militară blindată.

În cele câteva zile petrecute în Camerun, Mbappe a locuit într-un complex hotelier de lux deținut de fostul mare tenismen Yannick Noah, de altfel, el este și unul dintre organizatorii acestui eveniment.

Internaționalul francez a vizitat o școală destinată copiilor cu deficiențe de auz, dintr-un sat aflat foarte aproape de localitatea în care s-a născut tatăl său, a participat la un meci de baschet, dar a fost și la un meci de fotbal din liga a doua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net