Irina Shayk, cel mai „fierbinte” pictorial! Toți au amuțit când au văzut pozele

Irina Shayk (37 de ani) a încins atmosfera, cu o ședință foto incendiară! Superba rusoaică a pozat într-un bikini minuscul, pentru un brand turcesc de costume de baie. Modelul, care deține o avere de 25 milioane de dolari, și-a etalat silueta perfectă într-un slip negru cu talie înaltă, asortat cu un sutien de aceeași nuanță.

Irina Shayk este un model de succes (Foto: GETTYIMAGES)
Irina Shayk este un model de succes (Foto: GETTYIMAGES)

Irina Shayk a pozat în costum de baie

Irina Shayk are o siluetă fără cusur (Foto: Profimedia)
Irina Shayk are o siluetă fără cusur (Foto: Profimedia)

Irina Shayk, care are o fetiță, pe Lea (6 ani), cu fostul ei partener, Bradley Cooper (48 de ani), a mărturisit că se menține făcând sport chiar și când călătorește. Cu toate acestea, ea le-a sfătuit pe femeile plinuțe să nu își facă prea multe griji.

„Chiar dacă ai niște kilograme în plus, nu trebuie să te simți prost din cauza asta, trebuie doar să te uiți la partea plină a paharului. Da, ai pus pe tine, dar ghici ce? Bărbaților le place asta!”, a afirmat Irina Shayk, potrivit publicației britanice Daily Mail.

De asemenea, ea a reflectat în trecut asupra lipsei ei de popularitate în adolescență. Deși e una dintre cele mai frumoase femei din lume în prezent, când era la școală nu era deloc populară: „Nu, nu am fost populară! Primul meu iubit l-am avut la 18 ani. Băieții nu mă plăceau. Eram foarte slabă și aveam pielea mai închisă la culoare și buzele mai mari, așa că băieții și fetele de la școală mă batjocoreau constant. Nu am știut niciodată că voi fi model.... Eram foarte timidă în copilarie. Și uram să îmi fie făcute poze din această cauză. Și uită-te la mine acum!”

Irina Shayk este în prezent singură. În perioada 2015-2019, s-a iubit cu tatăl fetiței ei, Bradley Cooper. Cei doi au rămas prieteni buni, de dragul fetiței lor. Printre bărbații celebri pe care i-a iubit Irina s-au numărat Cristiano Ronaldo, Kanye West și modelul Arthur Sales. 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net