Irina Shayk este istorie! Cine este noua iubită a lui Bradley Cooper

Bradley Cooper, unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood, iubește din nou și nu mai este liber! Fostul iubit al modelului Irina Shayk a făcut o nouă cucerire, iar identitatea acesteia i-a luat pe toți prin surprindere. 

Bradley Cooper nu mai este singur
Bradley Cooper nu mai este singur

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit în anul 2019, după patru ani de relație. Atunci s-a zvonit că cea care le-ar fi spart casa ar fi fost Lady Gaga, de care Bradley s-a apropiat foarte mult în timpul filmării peliculei „A Star is Born". Iată că timpul a trecut și a demonstrat că între Brad și Lady Gaga nu a existat nimic mai mult decât o simpatie reciprocă și o prietenie sinceră. 

Conform publicațiilor de peste Ocean, Bradley este îndrăgostit până peste cap de Huma Abedin, om politic și nimeni alta decât mâna dreaptă a lui Hilary Clinton! Cei doi se întâlnesc, în secret de câteva luni, iar cea care i-a adus împreună a fost Anna Wintor, redactor-șef al revistei Vogue, conform publicației PageSix. 

Huma Abedin Sursă foto: Profimedia
Huma Abedin Sursă foto: Profimedia

Citește și: Bradley Cooper, surprins în timp ce se săruta cu un bărbat 

„Anna a făcut pe pețitoarea. Este prietenă foarte bună cu Bradley, iar pe Huma o adoră”, ar fi declarat o sursă apropiată cuplului, conform aceleiași publicații. Motivul pentru care Bradley și Huma nu doresc să se afișeze public este unul întemeiat: Femeia trece printr-un proces de divorț complicat de Anthony Weiner, fost congresman. 

Bradley Cooper și Irina Shayk încă au resentimente 

Bradley Cooper și Irina Shayk au trăit timp de patru ani o frumoasă poveste de iubire, din care a rezultat o fetiță adorabilă pe nume Lea de Seine. În 2019 s-au despărțit discret, după ce în presa din întreaga lume au apărut mai multe zvonuri conform cărora Bradley Cooper s-ar fi îndrăgostit irmediabil de Lady Gaga.

Vezi și: Nici după 2 ani, Irina Shayk nu vorbește de Bradley Cooper

Irina Shayk nu a dorit să vorbească niciodată public despre motivele rupturii, iar actorul a păstrat misterul asupra separării. Bradley și Irina păstrează legătura de dragul fiicei pe care o au împreună, însă nu pare să fie cale de împăcare între ei.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net