Iubita lui Ronaldo, criticată dur pentru rochia purtată la Sanctuarul din Fatima: „Ar trebui să te respecți…”

Ultima actualizare:

Georgina Rodriguez a fost aspru criticată de fani, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla la Sanctuarul din Fatima și purta o ținută destul de provocatoare.

Iubita lui Ronaldo a purtat o rochie controversată la Sanctuarul din Fatima
Iubita lui Ronaldo a purtat o rochie controversată la Sanctuarul din Fatima

Soția lui Cristiano Ronaldo nu a făcut o alegere vestimentară tocmai potrivită pentru locul în care se afla, iar fotografiile postate pe contul ei de Instagram i-au înfuriat pe urmăritorii acesteia. Georgina a ales să poarte o rochie mulată pe corp, cu o crăpătură destul de adâncă la spate.

Vezi și: Iubita lui Ronaldo, cu posteriorul de „braziliancă” la vedere! Și ea are vergeturi!

Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, criticată dur pentru ținuta ei

,,Nu trebuie să iei o cameră cu tine în timp ce te rogi și ar trebui să te respecți suficient pe tine și pe biserică și să-ți acoperi corpul”, ,,Nu este o modalitate foarte potrivită de a te poza pentru a-ți arăta fundul și stilul la Biserică”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit de la urmăritorii săi.

Vezi și: Georgina Rodriguez, favorita camerelor foto în timpul festivalului de la Cannes

Sanctuarul pe care Georgina Rodriguez l-a vizitat mai este denumit ,,Altarul Maicii Domnului din Fátima” și atrage anual un număr mare de pelerini romano-catolici.

Cine este Georgina Rodriguez?

Georgina Rodriguez este partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo. Aceasta s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în orașul Buenos Aires din Argentina, însă a locuit mulți ani în Jaca, Spania.

Georgina a mărturisit că s-a cunoscut cu fotbalistul pe vremea când lucra la unul dintre magazinele Gucci, iar trecerea de la a vinde produse de lux la a fi pe covorul roșu a fost una foarte mare.

„Am plecat de la magazin la ora 17.00 și când am ieșit pe ușă am văzut un tip foarte chipeș, de aproape doi metri, împreună cu un copil și câțiva amici. Junior (n.r. băiatul lui Ronaldo) a venit și m-a salutat: a fost foarte politicos, iar tatăl lui a glumit cu el. Nu-mi puteam lua ochii de la el și am simțit fluturi în stomac”, a declarat Georgina în reality-show-ul ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net