Jenna Dewan, mândră de burtica de gravidă! S-a pozat în costum de baie

Jenna Dewan (43 de ani) este mai fericită ca niciodată de când a divorțat de Channing Tatum (44 de ani). De câțiva ani, actrița este într-o relație cu Steve Kazee (48 de ani), iar cei doi așteaptă acum al doilea copil împreună.

Jenna Dewan gravidă, îmbrăcată într-un costum de baie roșu
Jenna Dewan mai are puțin și naște (Foto: Instagram)

Recent, Jenna s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie roșu, mândră de burta de graviduță pe care o are. „A început deja vara!”, a scris Dewan în dreptul fotografiei. Vedeta de la Hollywood, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, mai are doi copii, Everly (11 ani) – cu fostul ei soț, și Callum (4 ani) cu actualul ei logodnic.

Deși în prezent se pregătește de venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Dewan este, de asemenea, implicată într-o luptă juridică în ceea ce privește câștigurile lui Channing Tatum din franciza „Magic Mike”, relatează tabloidul britanic the Daily Mail.

Jenna Dewan, în proces cu Channing Tatum

Actorii s-au inclus unul pe celălalt pe o „listă preliminară de martori” pentru un viitor proces cu privire la această chestiune, conform revistei People. O reprezentantă a actriței a declarat pentru presă că ea „caută doar o soluționare echitabilă a bunurilor comune, în conformitate cu legea statului California”. Cu toate acestea, o sursă apropiată de Channing Tatum a susținut că motivul pentru care procesul „a fost prelungit este că acțiunile și afirmațiile Jennei se contrazic continuu”: „Spune că dorește o înțelegere echitabilă, dar ignoră toată munca de după separare pe care Channing și partenerii săi au făcut-o pentru a îmbunătăți Magic Mike. Ea continuă să blocheze negocierile, dar spune că vrea să rezolve asta.

Conform apropiaților, Jenna Dewan vrea să finalizeze această bătălie legală cu fostul soț, înainte de a se căsători cu Steve Kazee: „Ea a trecut în mod clar mai departe și și-ar dori ca toate ușile să se închidă. Nu prelungește asta pentru că vrea sau pentru că este lacomă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net