Jennifer Lawrence, mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată!

Fericire mare pentru actrița americană Jennifer Lawrence (34 de ani)! Vedeta este însărcinată cu al doilea copil. Vestea a fost confirmată de un reprezentant al vedetei, conform revistei Vogue.

Jennifer Lawrence, îmbrăcată într-o rochie neagră
Jennifer Lawrence a confirmat că este însărcinată (Foto: GettyImages)

Jennifer Lawrence, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, mai are un fiu, pe Cy (2 ani) cu soţul ei, Cooke Maroney (40 de ani), directorul unei galerii de artă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 2019 la conacul Belcourt din Newport, Rhode Island.

Duminică, Jennifer Lawrence și soțul ei au fost văzuți împreună în Los Angeles. Actrița a purtat o cămașă galbenă, care i-a evidențiat burtica de gravidă.

Jennifer Lawrence adoră rolul de mamă

Anul trecut, o sursă a declarat pentru Us Weekly că: „Jennifer și Cooke se gândesc să mai facî un copil. La început nu erau siguri dacă își doresc altul pentru că rolul de părinți presupune multă muncă, dar sunt obsedați de Cy și le place să le arate videoclipuri cu el prietenilor și familiei lor”.

Au început să se gândească la posibilitatea unui al doilea copil încă de acum doi ani. Într-un interviu din 2022 pentru Vogue, Jennifer a vorbit despre bucuria de a deveni mamă pentru prima dată, spunând că nașterea fiului ei „s-a simțit ca și cum toată viața mea a luat-o de la capăt”. Eram atât de îndrăgostită. M-am îndrăgostit și de toți bebelușii de pretutindeni. Nou-născuții sunt atât de uimitori”, a explicat ea.

„Este atât de înfricoșător să vorbim despre maternitate”, a dezvăluit Jennifer Lawrence în numărul din octombrie 2022 al revistei Vogue. „Asta pentru că este atât de diferit pentru toată lumea. Dacă eu spun acum că: «A fost uimitor de la început», unele mame vor crede: «Nu a fost uimitor pentru mine la început» și se vor simți prost când se vor compara cu mine.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
Monica Pop jpeg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image png
banner raluca pastrama png
banner sarah Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net