Jennifer Lopez și Ben Affleck, prieteni de ochii lumii! Ea vrea să-i facă lui pe plac

Jennifer Lopez (55 de ani) și Ben Affleck (52 de ani) fac tot posibilul să pară că s-au despărțit în circumstanțe amiabile. La o lună de la anunțul oficial al divorțului, fostul cuplu a ieșit în oraș, la Hotelul Beverly Hills, alături de doi dintre copiii lui Ben, Fin (15 ani), Samuel (12 ani) și gemenii lui Jennifer, Emme și Max (16 ani).

Jennifer Lopez și Ben Affleck, în fața unei mașini negre, în Beverly Hills
Jennifer Lopez și Ben Affleck au luat masa în oraș (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez și Ben Afflec s-au întâlnit pentru a discuta despre divorț

De la întâlnire a lipsit fata cea mare a lui Affleck, Violet (18 ani). Pentru că Ben Affleck a rămas în relații bune cu prima soție, Jennifer Garner (52 de ani), care este mama copiilor lui, se pare și-ar dori să pară că la fel s-a întâmplat și în cazul lui Jennifer Lopez.

Cu toate acestea, atmosfera de la întâlnirea lor a fost una tensionată. Cel puțin, asta reiese din imaginile surprinse de fotoreporterii americani. Iar aceste zvonuri au fost confirmate și de surse apropiate de fostul cuplu Bennifer.

A fost ideea lui Ben Affleck să se întâlnească acolo”, a spus o sursă pentru publicația americană Page Six. „A vrut să arate că au rămas prieteni, de aia au fost văzuți îmbrățișându-se”.

Au intrat împreună în hotel (Foto: Profimedia)
Au intrat împreună în hotel (Foto: Profimedia)

Jennifer și Ben au mers împreună în hotel. Cântăreața a purtat un top scurt și mulat cu mânecă lungă, blugi evazați și ochelari de soare de tip aviator. Ea a combinat ținuta cu o geantă maro din piele de șarpe și platforme.

Ben Affleck a fost văzut purtând o ținută casual, formată dintr-o cămașă albastră și blugi. În interiorul hotelului, copiii celor doi actori, despre care se știe deja că se înțeleg foarte bine, au stat la o masă separată, lăsându-le pe vedete să discute în deplină intimitate.

Se pare că cei doi se grăbesc să-și vândă fostul „cuibușor de nebunii” din Beverly Hills – o vilă cu 12 dormitoare și 24 de băi, pe care au cerut 68 de milioane de dolari.

S-au întâlnit să ia prânzul, astfel încât copiii să poată petrece timpul. Jennifer încearcă să îi facă pe plac lui Ben. Totuși, divorțul va avea în continuare loc. Ei lucrează la detalii financiare pe cale amiabilă.”, a explicat o sursă apropiată de fostul cuplu, pentru revista People.

În documentele oficiale depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jennifer Lopez, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, a precizat că s-a separat de soțul ei pe 26 aprilie, dar și că nu există un acord prenupțial.

Cele două staruri de la Hollywood au o istorie tumultuoasă. Au fost cel mai sexy cuplu de la Hollywood la începutul anilor 2000, dar au anulat nunta la acea vreme. Și-au reluat relația două decenii mai târziu, căsătorindu-se în vara anului 2022. Dar iată că zicala „ciorba reîncălzită nu mai are același gust” a fost adevărată în cazul lor, aceștia despărțindu-se definitiv anul acesta.

Jennifer Lopez a pus ochii pe o vilă de 55.000.000 $

Casa pe care și-o dorește Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)
Casa pe care și-o dorește Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Conform tabloidului american TMZ, Jennifer Lopez este în negocieri pentru achiziționarea unei proprietăți opulente, în valoare de 55 de milioane de dolari. Vila din Beverly Hills a aparținut anterior designerului Max Azria.

Proprietatea de lux a fost construită de legendarul arhitect Paul Williams în anii ‘30 și are 14 dormitoare și 25 de băi. Întregul conac are o atmosferă modernă, culori luminoase și podele luxoase din lemn.

Terenurile frumos îngrijite includ peluze ondulate, copaci înalți, un teren de tenis, o grădină luxuriantă japoneză și una mediteraneeană, dar și o seră pentru cultivarea legumelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net