Julia Fox face piața dezbrăcată! Motivul bizar pentru care a mers la cumpărături în lenjerie intimă

Ultima actualizare:

Julia Fox, fosta iubită a lui Kanye West, a apărut pe străzile din Los Angeles mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Actrița din „Uncut Jems” a făcut piața, practic, în lenjerie intimă și după ce a fost dur criticată de internauți a ales să explice motivul bizar pentru care a ales asemena ținută.

1 julia fox jpg jpeg

Julia Fox șochează, din nou! După ce a apărut pe covorul roșu „strânsă de gât” de rochia pe care o purta și după ce declarațiile sale au făcut înconjurul rețelelor de socializare, fosta parteneră a lui Kanye West a decis să meargă la cumpărături... fără haine! Julia Fox a optat pentru un set de lenjerie intimă negru cu alb, peste care a purtat un trench din denim. Și atât. Geanta arăta ca o pereche de jeansi, iar cizmele vedetei au fost realizate din același material, care părea a fi laitmotivul întregii ținute.

Bine „camuflată” sub o pereche de ochelari, Julia Fox părea că face reclamă la designer-ul Alexander Wang, care a mai îmbrăcat-o pe vedetă și la alte evenimente mondene. Totuși, internauții sunt de părere că ar fi trebuit să o îmbrace și acum, în adevăratul sens al cuvântului și nu doar parțial, cu o jachetă.

Julia Fox, desființată după ce și-a făcut piața dezbrăcată

„O să înghețe de frig când merge la raionul de iaurturi”, „Am aproximativ 30.000 de întrebari, dar de ce pantalonii ei sunt o geantă?”, „Nu poartă pantaloni pentru că i-a folosit să facă o geantă, cu susul în jos. Ținuta asta are foarte mult sens”, „Sigur, când Julia Fox merge la cumpărături în lenjerie intimă este considerată un icon, dar când o fac eu, nu mai sunt binevenită în supermarket”, au scris, revoltați internauții.

La scurt timp după ce imaginile au apărut pe internet, Julia Fox a decis să le închidă gura răutăcioșilor! Vedeta, considerată deja o apariție controversată, a mărturisit că nu vede nimic greșit la look-ul pe care l-a ales. Este de părere că ar trebui să fie acceptabil să porți lenjerie intimă oriunde, având în vedere că la plajă e permis.

„Eu doar cred că dacă e acceptabil din punct de vedere social (n.r.- să porți așa ceva) la plajă, ar trebui să fie oriunde, LOL”, a scris Julia Fox, pe rețelele de socializare.

Cine este Julia Fox? S-a iubit cu fostul lui Kim Kardashian

Julia Fox a fost împreună cu Peter Artemiev, alături de care are și un băiețel în vârstă de un an. A intrat în atenția publicului datorită rolului din „Uncut Gems”, un film produs de Adam Sandler, iar atunci au ieșit la iveală detalii neștiute din trecutul său. În ultimul an de liceu, pe când era doar o adolescentă, a devenit dominatrix.

La un moment dat, s-a zvonit că ar avea o relație cu Drake și a fost împreună o scurtă perioadă de timp cu Kanye West, după separarea lui de Kim Kardashian. Julia Fox este născută în Italia, iar unele dintre obiceiurile sale contiuă să șocheze. Spre exemplu, a organizat o expoziție de artă, iar piesele expuse erau făcute cu... sângele ei!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net