Justin Bieber, probleme mari de sănătate! Și-a anulat turneul mondial

Ultima actualizare:

Managerul lui Justin Bieber a confirmat pe Instagram că turneul mondial al artistului va fi anulat din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Este a cincea oară când starul american este nevoit să anuleze concertele din cadrul Justice World Tour, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, în luna iunie, a acestui an. 

Justin Bieber sursa FOTO Profimedia
Justin Bieber sursa FOTO Profimedia

Turneul mondial al lui Justin Bieber, Justice World Tour, a fost din nou pus pe pauză, toate concertele programate până pe 25 martie 2023 inclusiv, fiind amânate. Potrivit EuroNews, aceasta este a cincea oară când turneul a fost amânat. Pe lângă motivele legate de pandemie, cântărețul a luat pauză de la concerte, din cauza luptei sale cu sindromul Ramsay Hunt, o afecțiune neurologică care provoacă paralizie facială.

Citește și: Soția lui Justin Bieber, de urgență la spital din cauza unor probleme neurologice! Concluzia surprinzătoare a medicilor

Pentru a se concentra pe recuperarea sa, Bieber a scurtat concertul din America de Nord, pe care l-a susținut în cadrul turneului.

La acest moment nu este clar încă când vor fi reprogramate concertele amânat și se pare că ar putea fi dificil pentru Bieber să reorganizeze fiecare spectacol.

Nu rata nici: Justin Bieber va deveni tătic?

Bieber se afla la începutul unui turneu mondial, ce includea 52 de spectacole. El a susținut șase concerte în Europa și unul în Brazilia, înainte de a anunța că restul show-urilor au fost anulate. 

Nu este clar dacă Justin Bieber va reprograma concertele anulate. 

Află și: Nevasta lui Bieber o susţine pe fosta lui iubită. Ce gest a făcut Hailey față de Selena Gomez

Justin Bieber a avut o parte a feței paralizată, din cauza bolii

Starul pop încă se recuperează după ce medicii l-au diagnosticat în iunie cu sindromul Ramsay Hunt. Ca urmare a unei a unei infecții în zona zoster, jumătate din fața lui Justin Bieber a fost paralizată.

Justin Bieber a explicat că, după ce a concertat la festivalul Rock in Rio, era epuizat.

După ce am coborât din scenă, eram complet epuizat și mi-am dat seama că trebuie să-mi pun sănătatea pe primul loc. Așa că o să iau o pauză de la turnee pentru moment. O să fiu bine, dar am nevoie de timp să mă odihnesc și să mă fac bine”, a anunțat el pe Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net