Keanu Reeves şi iubita lui s-au logodit. Sandra Bullock l-a convins să facă pasul cel mare

După ani în care nu a fost văzut cu nimeni, Keanu Reeves şi-a găsit fericirea în braţele Alexandrei Grant. Acum, după o relaţie de patru ani, actorul din seria Matrix a decis să se căsătorească cu femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.

Keanu Reeves şi Alexandra Grant au o relaţie de patru ani
Keanu Reeves şi Alexandra Grant au o relaţie de patru ani

Keanu Reeves a alimentat zvonurile unui cănicii încă de la finalul lui martie, când a fost văzut prin magazinele cu bijuterii din Los Angeles, uitându-se la inele cu diamante. Acum, o sursă din preajma actorului de 57 de ani a declarat, pentru okmagazine.com, că el şi iubita lui s-au logodit, iar Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe Keanu să pună întrebarea.

“Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a declarat sursa.

Sandra Bullock şi Keanu Reeves sunt buni prieteni
Sandra Bullock şi Keanu Reeves sunt buni prieteni

Keanu şi iubita sa, care este artist vizual, au început deja să facă planurile pentru nuntă, care va fi, conform sursei, “relaxată şi se va organiza undeva în aer liber, cu un grup restrâns de prieteni şi familie. Evident, îşi vor scrie singuri jurămintele, iar totul va fi cu siguranţă foarte emoţionant”.

Keanu Reeves, viaţă marcată de tragedii

Keanu Reeves, care este cunoscut drept unul dintre cei mai modeşti actori de la Hollywood, a avut o viaţă marcată de evenimente tragice. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit la 23 de ani, în 1993. Apoi, în 1999, logodnica sa, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiţă care a murit la naştere. În 2001, Jennifer a murit şi ea, într-un accident de maşină.

Keanu şi Alexandra Grant se cunoscut din 2011

După moarte ei, Keanu nu a mai avut nicio relaţie, dar în 2011 a cunoscut-o pe Alexandra Grant (49 de ani), cu care a colaborat la cartea sa,Ode to Happiness”. Cei doi s-au împrietenit, iar de acolo, au ajuns să aibă o relaţie amoroasă, care durează de patru ani deja.

“Keanu a trecut prin clipe groaznice, dar acum o are, în sfârşit, pe această femeie minunată, cu care îşi împarte viaţa. Alexandra e o sursă de fericire în viaţa sa şi toată lumea vede asta”, au declarat apropiaţi al actorului, care au mai povestit că toţi prietenii lui Keanu aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net