Keanu Reeves, cel mai sincer interviu! Ce spune despre moartea fetiței sale

Ultima actualizare:

Keanu Reeves (57 de ani) este unul dintre cei mai muncitori și mai iubiți actori de la Hollywood. Noul film Matrix urmează să ajungă pe marile ecrane pe 22 decembrie. Celebrul star a acordat un interviu sincer în care a vorbit despre subiecte delicate din viața sa.

Keanu Reeves a vorbit despre viața lui Foto: Getty Images
Keanu Reeves a vorbit despre viața lui Foto: Getty Images

Keanu Reeves a fost mereu discret în ceea ce priveste viața personală. A trecut prin multe drame, iar asta l-a învățat să fie modest și umil. Într-un interviu acordat pentru The Guardian, Keanu Reeves a vorbit despre părinții lui, despre tragedia prin care a trecut în ceea ce privește moartea fiicei sale, dar și despre planurile sale de viitor.

Keanu Reeves a avut un început modest

«Cred că există o formalitate engleză pe care mama mea o poartă și asta a devenit și o parte din mine», a mărturisit celebrul actor de origine libaneză. Prietenii lui Reeves au spus în trecut că el este în primul rând un ascultător, în al doilea rând un vorbitor și recunosc în el câteva dintre trucurile conversaționalului pasiv. Keanu Reeves este un om liniștit, tăcut, care analizează mult.

Întrebat ce calități definesc un bun ascultător, Reeves a spus «Cred că e vorba de interes și grijă. Sunt interesat de cine vorbesc. Îmi pasă»

Cum a ajuns să lucreze pe platourile de filmare

Părinții lui Keanu Reeves s-au întâlnit pe o plajă din Beirut. Asta s-a întâmplat în anii 1960. Amândoi erau tineri călători liberi. Mama lui Reeves, Patricia, fugise din Anglia. Tatăl său, Samuel, era un chinez-hawaian care nu se stabilise încă nicăieri. După ce Reeves s-a născut în anul 1964, familia lui s-a mutat în Australia.

Când părinții lui s-au despărțit, Patricia i-a dus pe Keanu Reeves și pe frații săi mai mici la New York (SUA) și, în cele din urmă, la Toronto (Canada). Acolo, el a lucrat ca designer de costume. El a mai declarat în trecut că nu a avut niciodată o relație bună cu tatăl său biologic, dar a existat un tată vitreg, cel de-al doilea soț al Patriciei, Paul Aaron, care a jucat un rol important în introducerea sa în realizarea de filme.

«Cred că aveam 15 ani? A fost vacanța mea de vară de la școală. Și pentru un părinte este, cum ar fi, ce faci cu acest copil în timpul verii? Știu, îl vom face asistent de producție la un film!»

În timpul unor filmări pentru The Force of One, cu Chuck Norris în rol principal, Keanu a fost remarcat. Reeves a fost preluat ca staff. A gestionat mulțimile în timpul filmărilor în aer liber. El își amintește, cu mândrie, că i-a dus o sticlă de Sprite legendei de la Hollywood Claudette Colbert: «Mă uitam la mânere, mă uitam la actori, vedeam cum funcționează cu adevărat un platou de film, foile de apel, generatorul, luminile, ora de prânz» .

Sarcina lui principală a fost să ducă găleți de gheață pentru a păstra la rece toate băuturile și gustările de pe platou. Întrebat dacă acest rol a fost vreodată înjositor, Reeves a răspuns: «Nu, omule, aș putea începe să trag gheața chiar acum. Un film înseamnă tot echipajul de pe punte». Într-adevăr, există multe relatări despre atitudinea modestă a lui Reeves pe platourile de filmare  și, de asemenea, mărturii credibile ale generozității sale de zi cu zi. Donații caritabile secrete. Plimbări pentru străini blocați. Despre Keanu Reeves, Sandra Bullock a spus recent: «Nu cred că există cineva care să aibă ceva oribil de spus despre el».

După experiența sa din The Force of One, spune el, continuând povestea tinereții sale, s-a înscris la o școală de arte spectacolului din Toronto:  «Nu m-au lăsat să intru după an. Eplicația mea a fost întotdeauna că am avut diferențe artistice cu directorul. Cred că am fost un pic dificil».

La acea vreme, obțiunuse deja câteva roluri, atât plătite (reclame Cornflakes), cât și pro bono (teatru comunitar).

«Trăiam în casa unui prieten. Aveam destui bani. Am plecat din Toronto când aveam 20 de ani și am condus la Hollywood». Ulterior, a mers la audiții în oraș și a obținut câteva roluri secundare bune, în special alături de Dennis Hopper în River's Edge în 1986. Din 1988, a apărut în Dangerous Liaisons și Parenthood și joacă alături de prietenul său Alex Winter în prima dintre cele trei comedii Bill & Ted.

«Când ești tânăr ți-a mai rămas o bobină mare și veche cu acea bandă, nu? Și așa pare să se învârtească încet. Apoi, timpul trece și rămâne din ce în ce mai puțină bandă pe bobină. Se învârte mai repede. Se învârte mai repede», a declarat Keanu Reeves.

Keanu Reeves și-a pierdut iubita într-un accident rutier

Cu ani în urmă, când Keanu Reeves avea 30 de ani, el și iubita lui de atunci și-au pierdut un copil. Acea iubită a murit mai târziu într-un accident de circulație. A cunoscut și alte suferințe, inclusiv pierderea prietenului său cel mai bun, River Phoenix, în 1993

«A fost un efort de a contextualiza durerea, chiar de a fi inspirat de ea, chiar de a găsi un o anumită plăcere în ea... Lasă durerea să se miște și să nu fii prins în ea. Doar a pus lucrurile într-o formă nouă pe care le-aș putea purta sau le-aș avea cu mine. A fost cathartic. Absolut», a mai Keanu Reeves.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net