Keanu Reeves, cel mai sincer interviu! Ce spune despre moartea feti╚Ťei sale

Keanu Reeves (57 de ani) este unul dintre cei mai muncitori ╚Öi mai iubi╚Ťi actori de la Hollywood. Noul film Matrix urmeaz─â s─â ajung─â pe marile ecrane pe 22 decembrie. Celebrul star a acordat un interviu sincer ├«n care a vorbit despre subiecte delicate din via╚Ťa sa.

image
Keanu Reeves a vorbit despre via╚Ťa lui Foto: Getty Images

Keanu Reeves a fost mereu discret ├«n ceea ce priveste via╚Ťa personal─â. A trecut prin multe drame, iar asta l-a ├«nv─â╚Ťat s─â fie modest ╚Öi umil. ├Äntr-un interviu acordat pentru The Guardian, Keanu Reeves a vorbit despre p─ârin╚Ťii lui, despre tragedia prin care a trecut ├«n ceea ce prive╚Öte moartea fiicei sale, dar ╚Öi despre planurile sale de viitor.

Keanu Reeves a avut un început modest

┬źCred c─â exist─â o formalitate englez─â pe care mama mea o poart─â ╚Öi asta a devenit ╚Öi o parte din mine┬╗, a m─ârturisit celebrul actor de origine libanez─â. Prietenii lui Reeves au spus ├«n trecut c─â el este ├«n primul r├ónd un ascult─âtor, ├«n al doilea r├ónd un vorbitor ╚Öi recunosc ├«n el c├óteva dintre trucurile conversa╚Ťionalului pasiv. Keanu Reeves este un om lini╚Ötit, t─âcut, care analizeaz─â mult.

├Äntrebat ce calit─â╚Ťi definesc un bun ascult─âtor, Reeves a spus ┬źCred c─â e vorba de interes ╚Öi grij─â. Sunt interesat de cine vorbesc. ├Ämi pas─â┬╗

Cum a ajuns s─â lucreze pe platourile de filmare

P─ârin╚Ťii lui Keanu Reeves s-au ├«nt├ólnit pe o plaj─â din Beirut. Asta s-a ├«nt├ómplat ├«n anii 1960. Am├óndoi erau tineri c─âl─âtori liberi. Mama lui Reeves, Patricia, fugise din Anglia. Tat─âl s─âu, Samuel, era un chinez-hawaian care nu se stabilise ├«nc─â nic─âieri. Dup─â ce Reeves s-a n─âscut ├«n anul 1964, familia lui s-a mutat ├«n Australia.

C├ónd p─ârin╚Ťii lui s-au desp─âr╚Ťit, Patricia i-a dus pe Keanu Reeves ╚Öi pe fra╚Ťii s─âi mai mici la New York (SUA) ╚Öi, ├«n cele din urm─â, la Toronto (Canada). Acolo, el a lucrat ca designer de costume. El a mai declarat ├«n trecut c─â nu a avut niciodat─â o rela╚Ťie bun─â cu tat─âl s─âu biologic, dar a existat un tat─â vitreg, cel de-al doilea so╚Ť al Patriciei, Paul Aaron, care a jucat un rol important ├«n introducerea sa ├«n realizarea de filme.

┬źCred c─â aveam 15 ani? A fost vacan╚Ťa mea de var─â de la ╚Öcoal─â. ╚śi pentru un p─ârinte este, cum ar fi, ce faci cu acest copil ├«n timpul verii? ╚śtiu, ├«l vom face asistent de produc╚Ťie la un film!┬╗

├Än timpul unor film─âri pentru The Force of One, cu Chuck Norris ├«n rol principal, Keanu a fost remarcat. Reeves a fost preluat ca staff. A gestionat mul╚Ťimile ├«n timpul film─ârilor ├«n aer liber. El ├«╚Öi aminte╚Öte, cu m├óndrie, c─â i-a dus o sticl─â de Sprite legendei de la Hollywood Claudette Colbert: ┬źM─â uitam la m├ónere, m─â uitam la actori, vedeam cum func╚Ťioneaz─â cu adev─ârat un platou de film, foile de apel, generatorul, luminile, ora de pr├ónz┬╗ .

Sarcina lui principal─â a fost s─â duc─â g─âle╚Ťi de ghea╚Ť─â pentru a p─âstra la rece toate b─âuturile ╚Öi gust─ârile de pe platou. ├Äntrebat dac─â acest rol a fost vreodat─â ├«njositor, Reeves a r─âspuns: ┬źNu, omule, a╚Ö putea ├«ncepe s─â trag ghea╚Ťa chiar acum. Un film ├«nseamn─â tot echipajul de pe punte┬╗. ├Äntr-adev─âr, exist─â multe relat─âri despre atitudinea modest─â a lui Reeves pe platourile de filmare  ╚Öi, de asemenea, m─ârturii credibile ale generozit─â╚Ťii sale de zi cu zi. Dona╚Ťii caritabile secrete. Plimb─âri pentru str─âini bloca╚Ťi. Despre Keanu Reeves, Sandra Bullock a spus recent: ┬źNu cred c─â exist─â cineva care s─â aib─â ceva oribil de spus despre el┬╗.

Dup─â experien╚Ťa sa din The Force of One, spune el, continu├ónd povestea tinere╚Ťii sale, s-a ├«nscris la o ╚Öcoal─â de arte spectacolului din Toronto:  ┬źNu m-au l─âsat s─â intru dup─â an. Eplica╚Ťia mea a fost ├«ntotdeauna c─â am avut diferen╚Ťe artistice cu directorul. Cred c─â am fost un pic dificil┬╗.

La acea vreme, ob╚Ťiunuse deja c├óteva roluri, at├ót pl─âtite (reclame Cornflakes), c├ót ╚Öi pro bono (teatru comunitar).

┬źTr─âiam ├«n casa unui prieten. Aveam destui bani. Am plecat din Toronto c├ónd aveam 20 de ani ╚Öi am condus la Hollywood┬╗. Ulterior, a mers la audi╚Ťii ├«n ora╚Ö ╚Öi a ob╚Ťinut c├óteva roluri secundare bune, ├«n special al─âturi de Dennis Hopper ├«n River's Edge ├«n 1986. Din 1988, a ap─ârut ├«n Dangerous Liaisons ╚Öi Parenthood ╚Öi joac─â al─âturi de prietenul s─âu Alex Winter ├«n prima dintre cele trei comedii Bill & Ted.

┬źC├ónd e╚Öti t├ón─âr ╚Ťi-a mai r─âmas o bobin─â mare ╚Öi veche cu acea band─â, nu? ╚śi a╚Öa pare s─â se ├«nv├órteasc─â ├«ncet. Apoi, timpul trece ╚Öi r─âm├óne din ce ├«n ce mai pu╚Ťin─â band─â pe bobin─â. Se ├«nv├órte mai repede. Se ├«nv├órte mai repede┬╗, a declarat Keanu Reeves.

Keanu Reeves și-a pierdut iubita într-un accident rutier

Cu ani ├«n urm─â, c├ónd Keanu Reeves avea 30 de ani, el ╚Öi iubita lui de atunci ╚Öi-au pierdut un copil. Acea iubit─â a murit mai t├órziu ├«ntr-un accident de circula╚Ťie. A cunoscut ╚Öi alte suferin╚Ťe, inclusiv pierderea prietenului s─âu cel mai bun, River Phoenix, ├«n 1993

┬źA fost un efort de a contextualiza durerea, chiar de a fi inspirat de ea, chiar de a g─âsi un o anumit─â pl─âcere ├«n ea... Las─â durerea s─â se mi╚Öte ╚Öi s─â nu fii prins ├«n ea. Doar a pus lucrurile ├«ntr-o form─â nou─â pe care le-a╚Ö putea purta sau le-a╚Ö avea cu mine. A fost cathartic. Absolut┬╗, a mai Keanu Reeves.

interior 1583876 1920 jpg
bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg