Kim Kardashian, postare jignitoare la adresa lui Kate Middleton. Oamenii au taxat-o dur: „Să nu mai mergi niciodată în Marea Britanie”

Ultima actualizare:

Kim Kardashian a căzut în dizgrația publicului în urma unei postări considerate ofensatoare la adresa lui Kate Middleton, cea care în urmă cu doar câteva zile elucida „misterul dispariției” sale și anunța public că are cancer. 

image

Pe cât de admirată era de fani, pe atât de aspru criticată este în prezent de oamenii din întreaga lume, în urma postării unor fotografii pe Instagram, în dreptul cărora a scris: „În drum spre a o căuta pe Kate”. De aici și până a fi linșată în mediul online, nu a mai fost decât un pas. 

Kim Kardashian, taxată dur de oameni în urma postării sale 

Fanii lui Kim Kardashian s-au întors împotriva ei, revolați de gestul jignitor adresat Prințesei Kate Middleton. Pe Instagramul ei, fosta soție a lui Kanye West a considerat cuviincios transmiterea unui mesaj cu tentă ofensatoare la adresa Prințesei de Wales: „În drum s-o găsesc pe Kate”. 

Cei care inițial o apreciau pe aceasta au devenit extrem de deranjați de atitudinea ei, astfel încât i-au cerut să șteargă postarea ofensatoare la adresa prințesei bolnave de cancer și, de asemenea, în mod respectuos să își ceară scuze. 

„Poți, te rog, să îți ceri iertare?”, „Are cancer, şterge postarea”, „Cred că trebuie să dai postarea jos”, „După ce s-a dezvăluit că are cancer, ar trebui să ștergi pozele astea. Este foarte insensibil și îi datorezi Prințesei noastre scuze”, „Din respect, să nu mai mergi niciodată în Marea Britanie”, au fost doar o parte dintre mesajele tranșante adresate lui Kim. 

Postarea făcută de Kim pe Instagram
Postarea făcută de Kim pe Instagram

Conform informațiilor puse la dispoziție de DailyMail.co.uk, Kim Kardashian rămâne indiferentă valului de hate cu care se confruntă și alege să își vadă liniștită de viață și de postările tipice ei de pe InstaStory, fără a face vreo remarcă la adresa comentariilor survenite ca urmare a greșelii făcute. 

Postarea lui Kim a fost făcută în perioada în care presa internațională vuia despre „dispariție” lui Kate Middleton din spațiul public. 

Kate Middleton a anunțat că are cancer

Soția Prințului William anunța în urmă cu doar câteva zile, prin intermediul unui clip video, faptul că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales a făcut nefericitul anunță după două luni de la intervenția chirurgicală suferită.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii.

După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, a transmis Kate, conform BBC

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net