Kim Kardashian, trasă prin inel! A înnebunit toată plaja când a apărut ea

Kim Kardashian (43 de ani) a fost surprinsă la plajă în Insulele Turks și Caicos, din Caraibe, acolo unde se află în vacanță cu surorile ei. Celebra brunetă, care se laudă cu o avere de 1,7 miliarde de dolari, și-a etalat formele apetisante într-un costum de baie maro cu animal print.

Kim Kardashian în costum de baie la plajă. Aprilie 2024
Kim Kardashian și-a etalat posteriorul bombat (Foto: Instagram)

Vedeta, care a slăbit foarte mult în ultimii ani, are o talie minusculă și abdomenul perfect plat, așa că nu se sfiește să se dezbrace ori de câte ori are ocazia.

Kim Kardashian într-un costum de baie maro, ieșind din mare
Kim Kardashian are o siluetă de invidiat (Foto: Profimedia)

Kim Kardashian a renunțat de tot la zahăr și la prăjeli

Kim Kardashian a mărturisit că se menține în formă făcând sport în fiecare zi, cu un antrenor personal, dar mănâncă și sănătos. „Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahăr, la fast-food și la prăjeli! Acest lucru mi-a schimbat viața”, a declarat Kim, în urmă cu ceva timp. Ea și fostul ei soț, Kanye West, au împreună patru copii, North (10 ani), Saint (8 ani), Chicago (6 ani) și Psalm (4 ani).

Cu toate acestea, ea și sora ei, Khloe Kardashian, au fost acuzate că au trișat luând Ozempic, un medicament pentru diabet pe care multe vedete de la Hollywood l-au folosit pentru a pierde în greutate în trecut.

Ambele au negat speculațiile, spunând că au slăbit în mod natural prin dietă și exerciții fizice. În prezent, Kim Kardashian susține că urmează o dietă bazată pe legume și fructe. Dimineața îi place să bea un shake proteic, să mănânce clătite cu fulgi de ovăz cu o mână de afine sau o felie de pâine prăjită cu avocado.

Mănâncă prânzul în jurul orei 1 și preferă legumele fierte sau coapte. Ea le-a spus anterior fanilor că iubește să mănânce cartofi dulci cu avocado, tacos vegan și salate. La cină, Kim consumă o salată, o supă sau un shake proteic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net