Lottie, sora mai mică a lui Kate Moss, ipostaze fierbinți! S-a pozat în lenjerie intimă

Este complet lipsită de inhibiții! Lottie Moss (25 de ani) le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram și a publicat mai multe imagini cu ea, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Sora mai mică a manechinului Kate Moss  (49 de ani) este model OnlyFans.

Lottie Moss, îmbrăcată într-o lenjerie intimă de culoare neagră
Lottie Moss s-a pozat în lenjerie intimă (Foto: Instagram)

Superba blondă s-a fotografiat în pat, îmbrăcată într-o lenjerie intimă din dantelă, de culoare neagră, asortată unor mânuși și unui dres sexy, lung până la coapse.

Acesta este setul meu preferat de lenjerie intimă”, a scris Lottie Moss, pe contul ei oficial de Instagram.

Lottie Moss a fost la o petrecere cu Leonardo DiCaprio

Recent, Lottie Moss a fost la o petrecere în Londra, alături de celebrul actor Leonardo DiCaprio (49 de ani), care a fost în trecut iubitul lui Kate Moss. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, cei doi au stat până dimineața, au dansat împreună și au părut foarte apropiați.  În prezent, se zvonește că DiCaprio s-ar iubi cu modelul italian Vittori Ceretti (25 de ani) deci, cel ami probabil, el și Lottie sunt doar foarte buni prieteni.

Sora ei mai mare, Kate Moss, și Leonardo DiCaprio, au fost împreună în urmă cu 30 de ani. Lottie nici măcar nu era născută pe vremea când Kate se iubea cu actorul, în anul 1993, dar relația lor a fost de scurtă durată.

La rândul său, Lottie s-a iubit în trecut cu actorul Alex Mytton, relația lor terminându-se în 2017. Ea a mai avut relații cu muzicianul Tristan Evans, cu fiul lui David Beckham, Brooklyn și cu prezentatorul TV Roman Kemp.

Lottie și Kate Moss nu sunt cele mai apropiate surori. De altfel, tânăra s-a plâns de faptul că s-a simțit de multe ori abandonată de sora ei mai mare, care nu a susținut-o niciodată în cariera de model. 

„Eu și sora mea nu ne înțelegem, este o diferență mare de vârstă între noi. M-am simțit abandonată de ea și în ultimii ani nu am avut o relație prea bună cu ea”, a mărturisit Lottie Moss, în urmă cu câteva luni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net