Sora mai mică a lui Kate Moss, fără sutien la Săptămâna Modei de la Paris: „Lumea nu mă crede că sunt model!”

image
Lottie Moss a optat pentru un costum negru

Lottie, sora mai mică a lui Kate Moss, a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul de 21 de ani a purtat un costum negru la evenimentul lui Roger Vivier, care a avut loc la Hotelul Vivier din Paris, marți seară (1 octombrie).

Lottie Moss s-a asigurat că toate privirile vor fi ațintite către bustul ei generos, așa că nu a purtat sutie pe sub sacou. Costumul cu croială masculină a fost accesorizat cu o pereche de pantofi stileto, negri. Curajoasa Lottie Moss, pe numele său real Charlotte Moss, a fost îmbrăcată în negru din cap până în picioare, culoare în care apare cel mai des la evenimente. Nu e pentru prima oară când blondina face furori în astfel de ținute. În urmă cu câteva luni. Lottie a purtat o rochie foarte transparentă, care a lăsat lenjeria intimă la vedere, pe o stradă din Londra. 

image
Lottie Moss a optat pentru un costum negruFoto: Profimedia

„Oamenii nu mă cred atunci când le spun că sunt model!”

Lottie Moss este un model atipic. La fel ca celebra ei soră, tânăra are o înălțime de 1.68 metri, considerată nepotrivită în lumea modellingului unde cele mai scunde manechine au 1.75. Cu toate acestea, sora lui Kate Moss se bucură de succes în această industrie, însă nu vrea să facă prea multe sacrificii pentru cariera ei. Cunoscută drept o petrecăreață înfocată, Lottie Moss recunoaște că bea și stă în cluburi până la trei dimineață și că nu le înțelege pe fetele care se trezesc înainte să răsară soarele pentru a se duce la sală.

image
Lottie Moss nu ține diete stricte și nici nu face sport

„Oamenii cred că mă simt vinovată pentru că beau câteva pahare și mă duc să mă culc la trei dimineața. Sunt unii care se duc la sală la șase dimineața. Plictisitor. Toate lucrurile pe care sora mea le putea face în anii 90, acum ar trebui să își ceară scuze pentru ele. Doamne, ar fi un dezastru pentru imaginea ei. Sunt încă tânără. Chiar dacă trebuie să am grijă. tot îmi place să ies. (...) Mi-e și urișine uneori când spun că sunt model. Oamenii nu mă cred, se gândesc că mint”, a povestit Lottie Moss, citată de you.co.uk.  

Cu toate că cei mai mulți nu o cred că este manechin, sora mai mică a lui Kate Moss a lucrat cu designeri de top, printre care Bulgari, Sonia Rykiel sau House of Holland. 

image
Lottie Moss a colaborat cu mai multe case de modă renumite

Lottie, sora mai mică a lui Kate Moss, fără sutien și cu lenjeria intimă la vedere!

Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

andreea mantea 2 JPG
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
7 front elvetianca pensiune jpg
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
andreea esca si alexia eram
DSC 4775 JPG
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg