Lovitură dură pentru Prințul Harry și Meghan Markel. Umilință supremă din partea Casei Regale?!

Într-o serie de evenimente care au captat atenția publicului, Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați într-o presupusă umilință din partea Casei Regale Britanice. Cu toate acestea, adevărul pare să fie mult mai complex decât este lasăt să se înțeleagă.

Prințul Harry și Meghan Markle. / Foto: Profimedia.
Prințul Harry și Meghan Markle. / Foto: Profimedia.

Zvonurile au început să circule atunci când s-a spus că fiul cel mic al Regelui, Prințul Harry, și soția sa, Meghan Markle, au fost înjosiți de Casa Regală, sugerând că nu au fost invitați la ziua de naștere a Suveranului. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Prințului Harry a respins aceste afirmații, dezvăluind că nu a existat nicio invitație la evenimentul respectiv și că această poveste a fost complet falsă.

Ce a spus purtătorul de cuvânt al Prințului Harry

"Nu a existat niciun contact referitor la o invitație pentru ziua de naștere a Majestății sale. Este dezamăgitor că Sunday Times a dat în mod eronat această poveste", a declarat purtătorul de cuvânt al Prințului Harry.

Potrivit sursei, Prințul Harry și Meghan Markle nu au primit nicio invitație și nu au aflat de această petrecere până când nu a apărut în presă. Cu toate acestea, se pare că Ducele de Sussex are intenția să își transmită urările de la mulți ani în mod privat, așa cum a făcut întotdeauna.

De ce ar putea fi o poveste fabricată

De asemenea, un prieten apropiat al cuplului regal a sugerat că această poveste a fost fabricată pentru a distragă atenția publicului de la vizita Regelui Charles al III-lea în Kenya, unde Suveranul a primit apeluri pentru a-și cere scuze legat de trecutul colonial al Marii Britanii. Cu toate acestea, surse din interiorul Casei Regale și Guvernului au confirmat că călătoria a fost un succes și că relațiile dintre cele două părți implicate s-au dezvoltat în mod pozitiv.

Este important de menționat că Regele Charles al III-lea are două aniversări în fiecare an. Pe 14 noiembrie sărbătorește ziua sa de naștere și pe timpul verii are loc Trooping the Colour, un eveniment tradițional care îi aduce în prim plan pe membrii Familiei Regale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net