Madonna, show erotic pe plaja Copacabana! S-a sărutat pasional cu o dansatoare

1,6 milioane de oameni s-au înghesuit sâmbătă, pe plaja Copacabana din Brazilia, pentru a lua parte la concertul gratuit susținut de Madonna (65 de ani), care a marcat finalul turneului său mondial, „Celebration”. Spectatorii au înfruntat temperaturile ridicate de aproape 30°C și au dansat pe melodiile divei.

Madonna sărutându-se cu o dansatoare, pe scena din Copacabana
Madonna și dansatoarea ei au făcut senzație pe scenă (Foto: Profimedia)

Bulevardul Rio de Janeiro a fost ocupat în întregime de oameni. Mulți fani au stat ore, chiar și zile întregi, pe nisip pentru a prinde un loc cât mai bun la evenimentul istoric. Cei care și-au permis, au asistat la concert în ambarcațiunile lor acostate în apropiere, iar alții din apartamentele lor cu vedere la celebra plajă Copacabana. Pentru că a fost destul de cald, pompierii au pulverizat apă înainte de concert, pentru a-i răcori pe fanii adunați în fața scenei, iar autoritățile au distribuit gratuit apă potabilă.

Madonna și dansatoarele ei pe scenă
Animatoarele divei au dansat topless (Foto: Profimedia)

Spectatorii s-au distrat timp de două ore pe cele mai cunoscut piese ale Madonnei, printre care „Like a Prayer”, „Vogue” şi „Express Yourself”. „Rio, iată-ne aici, în cel mai frumos loc din lume, cu oceanul, cu munţii, cu Iisus. Este magic!”, s-a adresat Madonna mulţimii, arătând spre uriașa statuie a lui Hristos Mântuitorul, aflată în vârful muntelui Corcovado, potrivit Agerpres. La concert au luat parte și artiștii pop brazilieni Anitta și Pablo Vittar, precum și tineri muzicieni din școlile de samba.

Guvernul brazilian a investit 4.000.000 $ în concertul Madonei

Multimea venita la concertul sustinut gratuit de Madonna in Brazilia
1,6 milioane de oameni au luat parte la concertul Madonnei (Foto: Profimedia)

Pe scenă, dansatoarele Madonnei au apărut în sânii goi, iar la un moment dat Madonna a sărutat-o pasional pe una din ele, amintind de celebrul moment de la Premiile MTV 2003, atunci când a făcut același lucru cu Britney Spears.

Peste 3.000 de ofiţeri de poliţie au fost desfăşuraţi în jurul zonei de concert, pentru a putea interveni în caz de orice incident. Guvernul federal şi cel al oraşului Rio de Janeiro au declarat că au cheltuit 4 milioane de dolari pentru concert, în timp ce restul a fost finanţat de sponsori privaţi. Autorităţile estimează că acest concert al Madonnei ar putea aduce aproximativ 60 de milioane de dolari în economia oraşului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net