Mariah Carey, dată în judecată pentru o sumă fabuloasă. Mega-hitul care este mărul discordiei

Ultima actualizare:

Mariah Carey (53 de ani) a fost dată în judecată din cauza melodiei “All I Want For Christmas Is You”. Un bărbat susţine că deţine drepturile de autor asupra piesei şi îi cere cântăreţei 20 de milioane de dolari.

În proces, apar atât numele cântăreţei, cât şi cel al lui Walter Afanasieff, care a scris melodia alături de Mariah Carey. Ei sunt daţi în judecată de Andy Stone, care susţine că el este co-autor al piesei şi că a scris-o în 1989, dar nu le-a dat celor doi permisiunea să o folosească. Documentele au fost depuse în statul american Louisiana, notează guardian.com.

În actele depuse la dosarul pentru proces scrie că Mariah şi colaboratorii ei au încercat să îl lase pe Stone fără drepturi de autor “cu bună ştiinţă, de bună voie şi intenţionat”. Mai mult, solista şi echipa ei s-ar fi îmbogăţit pe nedrept, după ce şi-au înşuşit munca de drept a reclamantului.

Citeşte şi: Mariah Carey: ”Îmi e dor de Whitney Houston. A fost cea mai bună prietenă a mea”

Reprezentanţi ai lui Mariah Carey nu au comentat acuzaţiile. 

“All I Want For Christmas Is You”, unul dintre mega-hiturile de Crăciun

“All I Want For Christmas Is You” a fost lansat în 1994 şi dace parte de pe albumul “Merry Christmas”, al lui Mariah Carey. Era unul dintre cele mai bine vândute cântece de Sărbători, ajungând la 15 milioane de copii cumpărate în întrega lume. Doar în 2021, în perioada iernii, hit-ul i-ar fi adus solistei pentru 45 de milioane de dolari.

Mariah Carey, Crăciunuri nefericite în copilărie

În trecut, Mariah a declarat că melodia îi trezeşte amintiri dureroase legate de Crăciun, o perioadă dificilă pentru solistă în copilărie.

Citeşte şi: Mariah Carey, dată în judecată de sora ei. Ce sumă îi cere

“Îmi doream ca totul să fie perfect de Crăciun şi mereu aşteptam cu nerăbdare sărbătorile de iarnă, dar am avut o familie disfuncţională, care le strica mereu”, a povestit, acum ceva vreme, Mariah.

Acum are o avere impresionantă şi poate cumpăra orice îşi doreşte, dar în copilărie, Mariah a avut ani când primea de Crăciun un fruct doar. Tocmai pentru că visa mereu la sărbători de iarnă fericite, cântăreaţa a fost inspirată să facă o piesă veselă de Crăciun.

“Mi-am spus că, atunci când voi creşte, nu voi lăsa ca asta să se mai întâmple. Am avut mereu o legătură specială cu această perioadă, nu datorită cadourilor, ci a încărcăturii emoţionale, aşa că am vrut să fac un cântec care să exprime tocmai asta. Melodia a fost inspirată de piesele din anii 1950 şi 1960, cele care te binedispuneau cum le auzeai”, a mai spus solista.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net