Mariah Carey: ”Îmi e dor de Whitney Houston. A fost cea mai bună prietenă a mea”

Ultima actualizare:

    Relația dintre Mariah și Whitney a început în 1998
Relația dintre Mariah și Whitney a început în 1998

Mariah Carey, în vârstă de 50 de ani, i-a povestit lui Naomi Campbell, 50 de ani, într-o discuție postată pe o rețea de socializare, că, în 1998, când a înregistrat piesa ”When you Believe” împreună cu Whitney Houston, pentru filmul ”Prințul Egiptului”, între ele s-a legat o prietenie incredibilă. Asta în ciuda faptului că toată lumea le credea rivale.

Mariah Carey a acordat recent un interviu în compania fotomodelului Naomi Campbell, 50 de ani, pe o rețea de socializare. Ea a povestit că în 1998, când a intrat în studioul de înregistrări cu Whitney Houston (n. 1963 - m. 2012) pentru a cânta împreună piesa ”When You Believe”, destinul ei s-a schimbat definitiv. ”Lumea ne percepea ca pe două dive, două voci remarcabile care se duelează pentru prima poziție în topurile muzicale. Nu putea exista prietenie între asemenea personalități, credeau toți. Însă adevărul este cu totul altul. Eu și Whitney am fost cele mai bune prietene și îmi este și acum un dor imens după ce a plecat dintre noi”, a declarat emoționată Mariah.

Mariah Carey: ”Whitney și cu mine semănam enorm”

Mariah Carey s-a destăinuit în fața lui Naomi Campbell. ”Whitney și cu mine semănam enorm. Îi iubesc și acum energia și sufletul uriaș. Nimeni nu se aștepta să ne suportăm una pe cealaltă pentru că amândouă aveam ifose de vedetă și eram perfecționiste în tot ce făceam. Însă după ce am făcut cunoștință ne-am spus una celeilalte: Fato, o să fim cele mai bune surori! Și așa a fost până când Whitney ne-a părăsit în 2012”, a declarat Mariah. Whtiney s-a stins la vârsta de 48 de ani după ce s-a înecat în cadă în apartamentul ei din hotelul Beverly Hilton.

Citește și:

Mariah Carey, iar ai luat proporții!

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah Carey: ”Ne-am întâlnit ultima oară în 2011”

Mariah Carey, de 50 de ani, își amintește că s-a întâlnit pentru ultma oară cu Whitney Houston în 2011, la perecerea organizată de Prințul din Brunei. Evenimentul a avut loc în iulie 2011, cu doar șapte luni înainte ca Whitney să moară. Mariah își amintește că era complexată de Whitney după ce devenise celebră la nivel mondial încă din 1985 cu piesele ”How will I Know?” și ”Saving All My Love For You”. Mariah a dat lovitura abia în 1990 cu melodia ”Vision of Love”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
 Betty Salam și Cătălin la Asia Express  Antena 1
banner Ozana Barabancea png
Raluca badulescu jpg
banner ana bodea 2 png
saveta bogdan  jpg
film jpg
scena teatru jpg
8 elena carstea 2018 3 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net