Mariah Carey, super-decolteu la 54 de ani! Cum s-a îmbrăcat la un restaurant de lux

Ce apariție! Mariah Carey (54 de ani) a făcut senzație pe străzile din Los Angeles, zilele trecute, după ce a fost fotografiată ieșind de la un restaurant de lux. Diva a purtat o rochie neagră cu aplicații transparente în zona coapsei și a taliei, care i-a scos în evidență bustul generos.

Mariah Carey într-o rochie neagră și decoltată. Los Angeles, Octombrie 2023
Mariah Carey a făcut furori în Los Angeles (Foto: Profimedia)

Mariah Carey, care deține o avere de 340 de milioane de dolari, a slăbit destul de mult în ultima vreme și se află într-o condiție fizică de invidiat. Celebra cântăreață are doi copii gemeni, fetiță și băiat, pe nume Monroe și Moroccan (12 ani), cu fostul ei soț, rapperul Nick Cannon (43 de ani).

Cei doi împart custodia micuților și au rămas prieteni de dragul lor. În prezent, focoasa blondă se iubește cu dansatorul Bryan Tanaka (40 de ani), alături de care este într-o relație din anul 2017.

Cum a slăbit Mariah Carey

Fanii divei sunt obsedați de modul în care arată celebra blondă. Mariah Carey a trecut printr-o transformare destul de mare de-a lungul anilor, deși a arătat bine în toate versiunile ei. Mulți oameni au speculat că pierderea ei dramatică în greutate a fost rezultatul unei intervenții chirurgicale la nivelul stomacului, dar Mariah Carey nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile. Tot ce a spus a fost că a ținut regim și că a făcut mult sport, însă fanii sunt de părere că aceasta și-a micșorat, totuși, stomacul. Oricum ar fi, transformarea se vede foarte clar.

Pentru că a slăbit destul de mult în ultimii ani, apropiații artistei susțin că aceasta este în căutarea unui chirurg plastician bun, care să îi opereze sânii. 

„Mariah este obsedată de sânii ei”, a spus o sursa apropiată de Carey pentru publicația americană Radar, în urmă cu câteva luni. „Este foarte nasol pentru că trupul ei este altfel într-o formă excelentă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net