Ce sumă au cheltuit vedetele de peste ocean pe inelele de logodnă. Cine a primit o bijuterie de 12 milioane de dolari

Când celebritățile sunt surprinse pe covorul roșu, acestea aleg adesea bijuterii cu diamante și din aur, dar inelele lor de logodnă sunt cele care fură cu adevărat toate privirile. Vedetele de peste ocean se pare că scot din buzunar sume enorme pentru aceste piese. Iată care dintre celebrități au cheltuit cei mai mulți bani pe logodna lor.

Adele a fost cerută de Rich Paul cu un inel de peste jumătate de milion $ (foto: GettyImages)
Adele a fost cerută de Rich Paul cu un inel de peste jumătate de milion $ (foto: GettyImages)

Adele

Cu puțin timp în urmă, faimoasa cântăreață Adele (34 de ani) a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei Rich Paul (41 de ani). Un inel cu un diamant orbitor purtat la ultimul său spectacol din Vegas a confirmat speculațiile că artista se mărită. Dar cât l-a costat pe agentul Rich Paul această bijuterie? Ei bine, se pare că valorează peste o jumătate de milion de dolari, potrivit Alexandrei Michell, germolog la Prestige Pawnbrokers, relatează tabloidul britanic DailyMail.

„Banda în sine este pavată cu mici cristale rotunde de o parte și de alta a pietrei centrale. Un design frumos în care diamantul în formă de pară iese cu adevărat în evidență. Acest inel de 8 karate ar putea avea cu ușurință un preț de peste o jumătate de milion de dolari”, a declarat Alexandra Michell.

În timp ce Adele, care are o avere de 220 de milioane de dolari, tinde să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor, ea a fost foarte deschisă cu privire la dragostea ei pentru Rich. În decembrie anul trecut, cântăreața i-a adus un omagiu logodnicului ei dedicându-i un cântec în timpul unuia dintre spectacolele sale din Vegas.

Mariah Carey a fost cerută de James Packer cu un inel de 10 milioane $ (foto: GettyImages)
Mariah Carey a fost cerută de James Packer cu un inel de 10 milioane $ (foto: GettyImages)

Mariah Carey

Miliardarul australian James Packer (55 de ani) și diva Mariah Carey (53 de ani) au declarat că s-au despărțit la sfârșitul anului 2016, după o poveste de dragoste tumultoasă. Iar inelul de logodnă cu care bărbatul a cerut-o în timpul relației lor a fost desemnat cea mai scumpă bijuterie din toate timpurile cumpărată de o celebritate pentru cererea în căsătorie. Se pare că l-a costat pe miliardar nici mai mult, nici mai puțin de 10 milioane de dolari.

Inelul cu diamante de 35 de karate a generat, de asemenea, un total de 62.760 de căutări pe Google, arată cercetările. După ce au decis să pună capăt relației, au apărut zvonuri că unul dintre managerii de afaceri ai divei a vândut „în liniște” inelul unui bijutier din Los Angeles pentru 2 milioane de dolari. Dar o sursă a declarat că „a fost semnat un acord de confidențialitate” între Mariah și bijutier, ceea ce înseamnă că detaliile privind vânzarea inelului nu vor putea fi confirmate niciodată.

Mariah Carey, care deține o avere de 340 de dolari, s-a logodit cu miliardul James Packer în ianuarie 2016, după o relație de mai puțin de un an, și s-au despărțit câteva luni mai târziu, în octombrie.

Ben Affleck i-a pus întrebarea lui JLo cu un inel de 1.2 milioane $ (foto: Instagram)
Ben Affleck i-a pus întrebarea lui JLo cu un inel de 1.2 milioane $ (foto: Instagram)

Jennifer Lopez

Faimoasa Jennifer Lopez (53 de ani) a avut până acum 6 logodne, dar inelul cu care a fost cerută ultima dată de actualul soț, Ben Affleck (50 de ani), se poziționează pe al doilea loc în rândul celor mai scumpe bijuterii cumpărate de vedete pentru a face pasul cel mare. Cei doi și-au reluat relația în 2021, după ce s-au logodit anterior în 2002, despărțindu-se doi ani mai târziu.

Atunci, actorul a cerut-o pe divă cu un inel cu diamant roz de 6,1 karate în valoare de 1.2 milioane de dolari. Nu doar că celebrul cuplu este din nou împreună, dar și inelul de această dată a avut o valoare mai mare față de cel cu care a cerut-o cu două decenii în urmă -  între 5 și 7 milioane de dolari. Și asta a fost suma când Ben i-a pus cântăreței marea întrebare, deoarece bijuteria valorează acum 12 milioane de dolari.

Nu se știe dacă Jennifer, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, încă are în posesia sa inelul din 2002, dar fostul ei publicist Rob Shuter crede că bijuteria nu a fost niciodată returnată, iar cântăreața încă îl deține.

Paris a fost cerută cu un inel „Paris” de aproape 2 milioane (foto: Profimedia)
Paris a fost cerută cu un inel „Paris” de aproape 2 milioane (foto: Profimedia)

Paris Hilton

La împlinirea vârstei de 40 de ani, Paris Hilton (42 de ani) a primit un inel de logodnă uriaș de la partenerul ei, Carter Reum (42 de ani). Diva a făcut publice imagini cu momentul pe rețelele sociale, unde a putut fi văzută și bijuteria cu smarald de Jean Dousset, stră-strănepotul bijutierului Louis-Francois Cartier. Inelul personalizat, numit „Paris”, are un diamant cu smarald de 15-20 de karate încadrat între două diamante trapez, așezate pe o bandă de aur alb sau platină.

Bijuteria l-a costat pe actualul soț al divei aproape 2 milioane de dolari. Paris Hilton, care are o avere de 300 de milioane de dolari, alături de partenerul ei au devenit recent părinții unui băiețel,  cu ajutorul unei mame surogat.

Kim Kardashian, cerută cu un inel de aproape 2 milioane $ de Kris Humphries (foto: captură video)
Kim Kardashian, cerută cu un inel de aproape 2 milioane $ de Kris Humphries (foto: captură video)

Kim Kardashian

Cunoscuta căsnicie care a durat doar 72 de zile a lui Kim Kardashian (42 de ani) cu starul din NBA, Kris Humphries (38 de ani) a fost subiect de bârfă în 2011. Dar se pare că baschetbalistul a scos ceva bănuți din buzunar pentru cererea în căsătorie. Inelul, alcătuit dintr-un diamant tăiat dreptunghiular de 16,21 karate, înconjurat de un diamant de 1,80 karate pe fiecare parte, l-a costat la vremea respectivă aproape 2 milioane de dolari.

De asemenea, sunt zvonuri că Kris a ajuns la o înțelegere pentru a scoate la o viitoare licitație, Christie's din New York, inelul de logodnă pe care i l-a dăruit lui Kim. Bijuteria este de așteptat să se vândă pentru – între 300.000 dolari și 500.000 dolari - mai puțin de un sfert din prețul inițial.

Kim Kardashian, care are o avere de 1.4 miliarde de dolari, a fost cerută doi ani mai târziu, în 2013, de către Kanye West, cu un inel de 15 karate, estimat la o valoare de 3.6 milioane de dolari.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net