Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

image
Matthew McConaughey și Camila au împlinit recent 8 ani de căsnicie

Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa să-l ia de bărbat. Camila Alves a dezvăluit că nu a vrut să se căsătorească niciodată.

Actorul Matthew McConaughey (50 de ani) și-a convins greu soția să-l ia de bărbat. A dezvăluit acest lucru însăși consoarta, Camila Alves (38 de ani). Ea a făcut dezvăluirile cu prilejul împlinirii a 8 ani de căsnicie, în ziua de 10 iunie. Camila a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la căsătorie până ce l-a cunoscut pe Matthew McConaughey în 2006. Întâlnirea cu el a schimbat tot în viața sa. Nu o deranjează nici faptul că nu mai e musculos cum era! Actorul Matthew McConaughey s-a făcut de râs, anul trecut, cu trupul său pufos şi cu burtică la plajă, în Grecia. El și-a petrecut vacanţa împreună cu familia pe insula Antiparos.

Matthew McConaughey, unde îţi sunt muşchii?

Matthew McConaughey, aşa cum nu l-aţi văzut niciodată: poartă tanga în ultimul lui film

Nu o deranjează că nu mai e plin de mușchi

Matthew McConaughey (49 de ani) a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă, însă reuşise să-şi revină. Până anul trecut, starul, laureat cu premiul Oscar, era plin de muşchi datorită joggingului şi a exerciţiilor fizice la sală. Aşa că a fost un mare şoc pentru fanii săi când paparazzii l-au surprins, anul trecut, pe plajă, fără muşchi. Actorul, bine rotunjit, s-a lăfăit la soare împreună cu soţia sa, fotomodelul Camilla Alves, şi cei trei copii ai lor, Levi (11 ani), Vida (10 ani) şi Livingston (7 ani). Matthew McConaughey, care are o avere de 100 milioane $, a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi a rămas impotent temporar. S-a ales cu o statuetă Oscar, dar soţia sa, care este o focoasă braziliancă, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe tras de fiare până şi-a revenit. Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe soția sa, Camila, să-l ia de bărbat

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
politist local
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel