Milly Alcock din „House Of The Dragon”, beată pe scena Globurilor de Aur VIDEO

Telespectatorii care au urmărit gala Globurilor de Aur au râs în hohote după ce Milly Alcock (22 de ani), din serialul HBO „House Of The Dragon” („Casa Dragonului” n.r), a apărut pe scenă beată criță.

Milly Alcock o interpretează pe tânăra Rhaenyra Targaryen în serial (Foto: Getty Images)
Milly Alcock o interpretează pe tânăra Rhaenyra Targaryen în serial (Foto: Getty Images)

„House Of The Dragon” a fost premiat la Globurile de Aur 2023 

Citește și: Lista câștigătorilor de la Globurile de Aur 2023. Steven Spielberg a primit premiul pentru regie

Actrița australiană Milly Alcock, care a devenit celebră pentru că a interpretat-o ​​pe tânăra Rhaenyra Targaryen, abia mai putea să se țină pe picioare, la evenimentul ce a avut loc la The Beverly Hilton. Ea a fost prezentă pe scenă, atunci când show-ul a primit premiul pentru cel mai bun serial de televiziune, marți seară. Milly Alcock s-a sprijinit de Emma D'Arcy pentru a-și ține echilibrul, în timp ce a chicotit și a încercat, în zadar, să se concentreze la discursul susținut de regizorul Miguel Sapochnik.

Videoclipul cu Milly beată a devenit viral pe rețelele sociale, iar fanii amuzați au implorat-o pe actriță să „mănânce niște pâine și să bea multă apă”, ca să își revină din beție.

Iată și: Actorul Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur 2023. 

Milly Alcock a devenit faimoasă datorită serialului „House Of The Dragon”

Milly Alcock are o avere de 2 milioane de dolari și a apărut în mai multe show-uri australiene - printre care "Janet King," "A Place to Call Home," "Fighting Season," "Reckoning," și "Upright", până să cunoască faima internațională în anul 2022, datorită rolului său în „House Of The Dragon” –  a cărei acțiune se desfășoară cu 200 de ani înainte de evenimentele din „Urzeala Tronurilor”.

Află șiEmilia Clarke „dă din casă” detalii despre continuarea „Urzeala Tronurilor”

Despre experiența filmărilor pentru în „House Of The Dragon”, Milly Alcock a povestit într-un interviu acordat site-ului Complex că: „Este ca și cum te-ai mișca constant, te afli în locuri, hoteluri, orașe și țări diferite. Este cu adevărat obositor, dar în cele din urmă extrem de interesant. Este un sentiment copleșitor. Am sițit fiecare emoție care există sub soare. ”

În „House of the Dragon”, Alcock o interpretează pe tânăra prințesă Rhaenyra Targaryen, fata regelui Viserys și a reginei consoarte Aemma Arryn. Ca adult, personajul ei este interpretat de către Emma D'Arcy. Alți membri principali ai distribuției sunt: Paddy Considine, Matt Smith, Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best și Sonoya Mizuno.

Te-ar putea interesa și: Revine Jon Snow? HBO discută realizarea unui serial dedicat legendarului erou

Deși a devenit faimoasă datorită acestui rol, Milly Alcock a promis că nu va mai juca roluri de acest fel, în seriale sau filme de Fantezie, după ce a interpretat-o ​​pe tânăra Rhaenyra.

„Nu mai accept niciun rol de genul. Nu vreau să fac așa ceva. Am făcut-o și nu trebuie să o fac din nou. Abia aștept proiectul potrivit. Nu mă grăbesc să aleg ceva încă. Aș prefera să  fac o muncă de care sunt cu adevărat mândră și pasionată. Când te înscrii într-un proiect, trebuie să te obișnuiești să vorbești despre el timp de șase luni sau un an din viața ta, așa că vrei să te asiguri că îl adori cu adevărat. Deci din această cauză, eu aștept ca acel proiect perfect să să vină și să mă surprindă. ”, a mărturisit Milly Acock pentru Herald Sun

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net