Misterioasa moarte a actriței Natalie Wood. Care a fost, de fapt, cauza decesului

Au trecut mai bine de 40 de ani de când una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Natalie Wood, a murit în condiții misterioase, lăsând în urma sa întrebări fără răspuns. Care a fost, de fapt, cauza decesului? Ce spun specialiștii.

După 43 de ani, ies la iveală noi detalii în cazul morții actriței Natalie Wood / foto: Profimedia
După 43 de ani, ies la iveală noi detalii în cazul morții actriței Natalie Wood / foto: Profimedia

Natalie Wood s-a stins din viață pe data de 29 noiembrie 1981, după ce s-a înecat, în timpul unei excursii cu vaporul, alături soțul ei Robert Wagner și actorul Christopher Walken. Trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit plutind într-un golfuleț de pe insula Catalina, în largul coastei Californiei, SUA.

Cu toate că la acel moment se credea că decesul ei a fost un accident, poliţiştii confirmând că era sub influenţa alcoolului şi că luase şi nişte medicamente analgezice, Natalie Wood a lăsat în urmă câteva întrebări fără răspuns. De asemenea, ce i-a pus pe gânduri pe anchetatori a fost și faptul că Wagner „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, conform publicației BBC.

De ce a murit, de fapt, Natalie Wood

Au trecut 43 de ani de la moartea celebrei actrițe de la Hollywood, iar potrivit ultimelor dezvăluiri ale specialiștilor americani care au investigat cazul, vedeta avea vânătăi pe corp și pe brațe, precum și o zgârietură facială pe obrazul stâng, cauza morţii fiind: „înec, hipotermie şi alţi factori nedeterminaţi”.

„După investigațiile din ultimii șase ani, am ajuns să credem că Wagner este o persoană de interes. Știm acum că el a fost ultima persoană care a fost cu Natalie înainte ca ea să dispară. Nu a oferit detalii care să se potrivească cu cele ale martorilor din acest caz. Ș-a schimbat constant povestea, iar versiunea lui asupra evenimentelor pur și simplu nu se potrivește”, a declarat locotenentul John Corina, șerifului din Los Angeles County.

Dennis Davern, căpitanul vaporului, a declarat, în 2011, că a mințit poliția în timpul primei investigații și că „o ceartă între Wood și Wagner a dus la moartea ei”. Soțul actriței nu a fost niciodată pus sub acuzare, deși a fost multă vreme suspectul principal, însă, a spus în repetate rânduri că sprijină redeschiderea anchetei pentru a se afla adevărul despre misterioasa moarte a celei care i-a fost parteneră de două ori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
mircea bravo la mare jpg
Banner Daniela Gyorfi
Sătul să i se tot adreseze întrebarea pe care nu mai vrea să o audă, și anume de ce a plecat din juriul emisiunii de la Antena 1, Mihai Bendeac a rupt tăcerea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare
serban huidu si mihai gainusa
banner cristina siscanu png
cub toma caragiu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net