Motivul neașteptat pentru care Ben Affleck vrea să se despartă de Jennifer Lopez. Acum 20 de ani, a părăsit-o din aceeași cauză

Ce-a fost frumos s-a terminat între Jennifer Lopez (54 de ani) și Ben Affleck (51 de ani)! Presa americană susține că cei doi ar fi la un pas de divorț. Un apropiat al cuplului Bennifer a dezvăluit că actorul de la Hollywood s-a mutat din casa de 60 de milioane de dolari, pe care o dețin amândoi în Los Angeles.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, pe o stradă din New York. Martie 2024
Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți ultima oară împreună în luna martie (Foto: Profimedia)

În 2004, Jennifer Lopez și Ben Affleck au anulat nunta

J. Lo și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022, în Las Vegas, apoi au făcut petrecerea de nuntă în august, la vila din Georgia a actorului. Însă, cei doi au mai fost într-o relație tumultuoasă la începutul anilor 2000. În 2002, s-au logodit și la acea vreme erau cel mai sexy cuplu de la Hollywood. Însă, în 2004 s-au despărțit și au luat-o fiecare pe drumul său. Motivul despărțirii de atunci ar fi fost presiunea mediatică, pe care Affleck nu a suportat-o. Mai târziu, s-a aflat că cei doi au anulat nunta cu doar câteva zile înainte de marele eveniment.

În acea perioadă, au apărut îndoieli în inima mea și a lui, cu privire la relația noastră și încotro se duce. Știam în sufletul meu că vreau să fiu cu el pentru tot restul vieții, știam asta. Dar nu aveam impresia că vom reuși. M-am speriat și asta a fost.”, a povestit recent Jennifer Lopez, citată de revista Elle.

Iată că istoria pare că se repetă. După doar doi ani de mariaj, au apărut zvonurile unei iminente despărțiri. „Totul s-a terminat. Se îndreaptă spre un divorț și de data aceasta nu este de vină Ben”, a afirmat o sursă din anturajul cuplului Bennifer, potrivit publicației In Touch. Deși obișnuiau să meargă la toate evenimentele împreună, J. Lo, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, s-a dus singură la Met Gala, pe 6 mai. Cei doi au fost văzuți împreună ultima oară la sfârșitul lui martie, pe o stradă din New York. Din imagini, cei doi păreau să aibă o discuție tensionată.

Ben Affleck, îmbrăcat în blugi, bluză gri și o geacă în carouri portocalie. Santa Monica, mai 2024
Ben Affleck, singur și trist pe o stradă din Santa Monica, zilele trecute (Foto: Profimedia)

Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla pe el, iar el nu o poate schimba pe ea. Era clar că relația nu va rezista”, a mai spus apropiatul cuplului. Nu se știe oficial ce a dus la presupusa ruptură, însă decizia divei de a lansa documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, unde vorbește în detaliu despre povestea ei de dragoste cu Ben Affleck, ar fi fost catalizatorul. Este clar că starului nu îi place ca relația lui să fie în lumina reflectoarelor. În schimb, diva adoră să vorbească în continuu despre iubirea lor.

J. Lo are trei divorțuri în palmares

Ben Affleck a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii americani, în timp ce se plimba singur pe o stradă din Santa Monica. În imagini, actorul pare extrem de trist, însă încă are verigheta pe deget. Jennifer Lopez are la activ trei divorțuri. Cu penultimul soț, Marc Anthony, are doi gemeni, Emme și Maximilian (16 ani).

Ben Affleck a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Garner, alături de care are trei copii, Violet Anne (18 ani), Seraphina Rose (15 ani) – care și-a schimbat recent numele în Fin, și Samuel (12 ani).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
maluma 5 jpg
Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș, le-au fost alături Andei Adam și lui Joseph, la nunta lor de sâmbătă trecută
iulia vantur salman khan jpg
banner chef florin dumitrescu
banner oana roman png
antonia si fata maya 5 jpg
dj hardwell saga festival tiktok jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net