Naomi Campbell rupe tăcerea despre fiica ei. ”Nu a fost adoptată, e copilul meu”

Naomi Campbell a arătat pentru prima oară chipul fiicei ei, într-un pictorial pentru revista Vogue, și a făcut o dezvăluire care i-a surprins pe toți. Supermodelul de 51 de ani susține că micuța nu a fost adoptată, cum se credea până acum, ci este copilul ei.

Naomi Campbell a anunțat nașterea fiicei ei anul trecut, în luna mai
Naomi Campbell a anunțat nașterea fiicei ei anul trecut, în luna mai

Naomi Campbell a insistat că fiica ei nu a fost adoptată într-un interviu pentru ediția britanică a revistei Vogue.

Aceasta este și prima dată când supermodelul arată chipul fiicei ei.Naomi și-a uimit fanii în luna mai a anului trecut, când a anunțat nașterea fiicei sale, la doar câteva săptămâni după ce a apărut pe podiumul Săptămânii Modei de la New York, fără să trezit vreo secundă bănuiala că ar fi fost însărcinată.

Supermodelul susține însă că fetița, care are nouă luni acum și despre al cărei tată biologic nu a vorbit niciodată, este a ei, pe fondul speculațiilor recente cu privire la descendența ei.

Naomi Campbell: ”Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”

În interviul pentru Vogue, Naomi Campbell a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, însă a refuzat să ofere mai multe detalii despre felul în care a devenit mamă.

Supermodelul a mai spus doar că foarte puține persoane din anturajul ei știau că plănuiește să aibă un copil.

„Pot număra pe degetele de la o mână numărul de oameni care știau. Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-o pot imagina. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”, a mărturisit supermodelul.

Naomi Campbell, incomodată să defileze alături de tinere de 18 ani

Deși adoră să fie pe podiumurile de prezentare, Naomi Campbell a recunoscut că a început să resimtă presiunea de a păși alături de tinere de 18 ani. Mai mult, supermodelul a admis că lumea modei s-a schimbat mult de când ea făcea legea pe podiumurile de prezentare.

„Pentru că am 51 de ani, prezint cu fete care au 18 ani! Este grozav să fiu alături de aceste tinere la vârsta mea, dar trebuie să spun că la unul dintre spectacole am spus: «Hai, fetelor! Ridicați-vă picioarele! De ce mergeți atât de încet?». Cu siguranță, pe vremea mea era mai multă bucurie. Zâmbeam, ne arătam presonalitățile”, a explicat Naomi.

   Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net