Naomi Campbell a pus ochii pe un tinerel, dar înainte i-a cerut voie mamei lui. Cine e noua cucerire a Panterei negre?

Ultima actualizare:

    La 51 de ani, Naomi Campbell poate cuceri orice bărbat, indiferent de vârstăfoto: Instagram
La 51 de ani, Naomi Campbell poate cuceri orice bărbat, indiferent de vârstăfoto: Instagram

Naomi Campbell de 51 de ani este una dintre cele mai senzuale și atractive femei din lume. Practic, orice bărbat devine un mielușel în prezența ei. Nu degeaba, Naomi Campbell este supranumită devoratoarea de bărbați. Recent, ea a fost surprinsă în compania unui tânăr frumușel de 19 ani, a cărui mamă este o actriță britanică celebră...

Naomi Campbell în vârstă de 51 de ani nu se poate abține să nu flirteze cu bărbații din jurul ei și face victime de fiecare dată. Recent fotomodelul de 51 de ani care a devenit mamă la începutul acestui an a participat la o gală de modă organizată de casa de modă Versace. Acolo l-a remarcat pe Damien Hurley, de 19 ani, fiul actriței britanice Elizabeth Hurley, de 56 de ani, și a ținut morțiș să se fotografieze cu el. Evident, înainte i-a cerut voie mamei lui, care până la urmă a fost de acord. Damien Hurley s-a născut la 4 aprilie 2002 în Londra, regatul Unit. Este este rezultatul iubirii dintre Elizabeth Hurley și miliardarul Steve Bing (n. 1965 - m. 2020). Deși după moartea tatălui său ar fi trebuit să moștenească o avere impresionantă, bunicul s-a opus vehement și a câștigat în instanță dreptul de a-i interzice lui Damien moștenirea. Însă Damien nu duce lipsă de bani, având în vedere că mama lui are o avere estimată la 50 de milioane $.

Citește și:

Naomi Campbell dezvăluie ce face ca să aibă pielea perfectă

Naomi Campbell, cu sânii pe-afară la 48 de ani. Colegele tinere au de ce să fie invidioase

De ce Naomi Campbell e devoratoare de bărbați?

Naomi Campbell are o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari. În ciuda faptului că a ajuns la 51 de ani, ea arată la fel de bine ca atunci când avea 20 de ani. În consecință este în continuare curtată și ofertată de marile case de modă. Naomi este recunoscută în industria modei pentru faptul că este o devoratoare de bărbați, pe lista cuceririlor ei figurând Michael Fassbender, Vladimir Doronin, Lenny Kravitz, Gerard Butler, Usher, Tommy Lee, Quincy Jones, 50 Cent, Sean Diddy Combs, Leonardo DiCaprio, Flavio Briatore și Johnny Depp.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net