Nicole Scherzinger, super-decolteu la Cannes! A întors toate privirile

Ce apariție! Nicole Scherzinger (44 de ani) a făcut furori la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, în Franța. Artista americană a fost prezentă la petrecerea Magnum VIP, care a avut loc luni seară.

Nicole Scherzinger la plaja
Nicole Scherzinger arată incredibil de bine, la 44 de ani (Foto: Instagram)

Focoasa brunetă a atras toate privirile, după ce a venit îmbrăcată într-o rochie strălucitoare de culoare albastră, cu trenă lungă, semnată de brandul KYHA Studios.

Ținuta extrem de decoltată i-a scos în evidență silueta perfectă, iar solista de la Pussycat Dolls a accesorizat-o cu un lanț în trei straturi și o pereche de cercei masivi și argintii, cu diamante. Nicole Scherzinger, care are o avere de 14 milioane de dolari, a optat și pentru o pereche de sandale argintii, cu platformă. Cântăreața și-a lăsat părul desfăcut pe spate și a ales un machiaj de seară pentru această ocazie.

Nicole Scherzinger, într-o rochie albastră, la Cannes 2023
Nicole Scherzinger a purtat o ținută transparentă (Foto: GETTYIMAGES)

Nicole Scherzinger este logodită cu Thom Evans

Nicole Scherzinger este logodită cu jucătorul de rugby Thom Evans (38 de ani). Cei doi sunt împreună de trei ani, iar la începutul acestui an au existat zvonuri că s-au despărțit, însă sportivul le-a negat vehement.

„Wow, acestea sunt noutati chiar și pentru noi. Ce glumă proastă”, a declarat Thom Evans, după ce a citit articole în presa americană, care anunțau despărțirea de Nicole.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Nicole și Thom s-au logodit în vara acestui ani, după ce jucătorul de rugby a cerut-o în căsătorie pe cântăreața  americană, în timp ce se aflau într-o vacanță romantică în Mykonos, Grecia. Recent, Scherzinger a declarat că își dorește să își întemeieze o familie și că vrea mai mulți copii, dar că toate vor veni la momentul potrivit.

image
image
image
image
image
image
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net