Nihan din Kara Sevda, primele imagini cu burtica! Actrița așteaptă primul copil. Foto

Faimoasa actriță turcească Neslihan Atagül le-a oferit fanilor săi cea mai frumoasă veste posibilă! Și nu, nu este vorba despre vreo nouă producție de film, ci are legătură cu faptul că este însărcinată. 

Neslihan Atagül este însărcinată / foto: Captură TV
Neslihan Atagül este însărcinată / foto: Captură TV

Neslihan Atagül și soțul ei, Kadir Doğulu, care au fost protagoniștii celebrului serial turcesc „Sărutul otrăvit”, se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. 

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu se pregătesc să devină părinți

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu sunt căsătoriți de 8 ani de zile, iar acum traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Actrița a fost cea care a făcut fericitul anunț printr-o postare pe rețelele de socializare, alături de o fotografie emoționantă cu burtica de graviduță. Postarea a adunat peste un milion de aprecieri. 

„Am dori să păstrăm această „fericire” privată pentru o perioadă mai lungă. Sincer, acesta este dreptul nostru... Pe scurt, suntem bine, fericiți și mulțumiți”, a scris vedeta, în social media. 

Neslihan Atagül este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia 

Vedeta internațională în vârstă de 31 de ani și-a câștigat titulatura de una dintre cele mai bune actrițe turcești. A atins un nivel înalt de popularitate nu doar pe plan local, ea devenind extrem de cunoscută și pe plan internațional. 

S-a făcut remarcată prin prisma serialelor „Kara Sevda”, „Fiica ambasadorului” sau „Sărut otrăvit”. Cel mai mare avânt în carieră l-a avut în urma apariției serialului „Kara Sevda”, în care a jucat alături de Burak Özçivit, pe vremea când ea avea doar 25 de ani. 

De atunci numele său a devenit mult mai cunoscut și căutat, ajungând ca după ani de zile să își cunoască soțul, pe actorul turcesc Kadir Dogulu, pe platourile de filmare ale serialului „Un destin la răscruce”, în anul 2013. 

Neslihan Atagül și Kadir Dogulu, la un pas de despărțire?

În urmă cu ceva timp, presa tabloidă din Turcia lansa anumite zvonuri conform cărora actorul i-ar fi fost infidel soției sale, însă cea din urmă a ales să vorbească pe marginea acestui subiect, cu toate că răspunsul său a fost unul evaziv.

„Gândește-te la momentele în care îți este cea mai mare frică, nu le poți împărtăși cu nimeni. Uneori nici mama ta nu te poate înțelege, nici măcar cea care te-a născut,

Așa sunt… Mama nu mă înțelege când este cazul și încerc să-i explic tot timpul. Există cineva mai aproape de mine decât mama mea în această viață... Există cineva mult mai apropiat decât tatăl meu în viață acum... Soțul meu Kadir. Orice s-ar întâmpla, Kadir și cu mine ne așezăm și ne uităm în ochi și suntem de acord înainte să ne judecăm unul pe celălalt! Nu pot face asta cu mama! Nu o pot face cu prietenii mei care știu tot ce spun, dar o pot face cu Kadir…”, a spus Neslihan Atagul, potrivit birsenaltuntas.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net