O blondă celebră, cu decolteul la înaintare pe stradă! A întors toate privirile

Ultima actualizare:

Megan Barton-Hanson (30 de ani) a fost surprinsă zilele trecute într-o ținută extrem de sexy, în timp ce se îndrepta spre un restaurant cu specific japonez, din Londra. Vedeta britanică a optat pentru o rochie scurtă și albă, care i-a scos în evidență decolteul generos.

Megan Barton-Hanson, într-o rochie albă și decoltată, pe o stradă din Londra. Iulie 2024
Megan Barton-Hanson a purtat o rochie sexy (Foto: Profimedia)

Megan Barton-Hanson a participat la Insula Iubirii din Marea Britanie

Fotoreporterii britanici au profitat de ocazie și au pozat-o pe frumoasa blondă din toate unghiurile, iar ea nu a părut deloc deranjată că toate privirile au fost ațintite asupra ei. Megan și-a expus cu mândrie formele voluptoase și picioarele lungi. Ea a asortat la această ținută o geantă mică, iar în picioare a purtat sandale aurii. 

Megan este bisexuală

Megan Barton-Hanson este o personalitate TV britanică, dar și model OnlyFans. Ea a devenit cunoscută după ce a participat în sezonul al patrulea de la „Insula Iubirii UK”. Blondina a făcut furori în 2019, după ce a anunțat că este bisexuală – adică îi plac atât bărbații, cât și femeile.

„Persoanele bisexuale au nevoie de mai multă vizibilitate. De aceea, eu sunt foarte mândră că mi-am făcut publică orientarea sexuală”, a spus ea, pe rețelele sociale. Megan Barton-Hanson a dezvăluit că are cont de OnlyFans pentru că este o modalitate excelentă de a intra în legătură cu oameni care încep să-și exploreze sexualitatea. Ea i-a sfătuit să fie sinceri cu ei înșiși și să nu le fie rușine cu identitatea lor. „Îmi place să vorbesc despre sexualitate. De fapt, am fost inundată de mesaje de la bărbați care se identifică drept heterosexuali, spunându-mi că vor să-și exploreze sexualitatea fără ca femeile să creadă că sunt gay. Întotdeauna le spun că nu ar trebui să simtă această presiune de a se eticheta sau a se conforma stereotipurilor. Este bine dacă le puteți spune prietenilor sau familiei despre aceste sentimente. Ei vă pot susține. Nu e nimic rușinos”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net